Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Ιδού το νέο Toyota RAV4 PHEV

14/9/2020

Το RAV4 με κατανάλωση 1λτ. ανά 100χλμ. είναι γεγονός, και η Ιαπωνική βιομηχανία, μας παρουσιάζει με καμάρι την plug-in hybrid έκδοση με ισχύ 306 ίππους και 0-100 σε μόλις 6 δευτερόλεπτα.

Η Toyota γιορτάζει την είσοδο της Plug-in hybrid έκδοσης του RAV4 στην Ευρώπη, με τα χαρακτηριστικά του μοντέλου να συναρπάζουν και να πρωτοπορούν. Το νέο Toyota RAV4 PHEV είναι εφοδιασμένο με μία μπαταρία ιόντων λιθίου 18.1 kWh, ένα ηλεκτρικό μοτέρ και τον 2,5 λίτρων κινητήρα βενζίνης. Η συνδυαστική του ισχύ αγγίζει τα 306 άλογα, ενώ τα πρώτα 100 θα έρθουν σε 6 δευτερόλεπτα. 



Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της νέας έκδοσης, είναι η κατανάλωση του 1λτ./100 χλμ, ενώ η Toyota ανακοινώνει επίσημα πως βάσει του WLTP οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα είναι 22 γρμ/χλμ. Το RAV4 PHEV διαθέτει αυτονομία κίνησης αποκλειστικά με ρεύμα, 75 χιλιόμετρα, ενώ η μέγιστη ταχύτητα κινούμενο αμιγώς ηλεκτρικά, είναι τα 135 χλμ./ώρα.


 
Το νέο Toyota RAV4 PHEV είναι σχεδιασμένο επάνω στην πλατφόρμα GA-K, κι έτσι το μοντέλο καταφέρνει να κρατήσει αναλλοίωτα τα off-road χαρακτηριστικά του. Το σύστημα τετρακίνησης AWD-i είναι μέρος του στάνταρ εξοπλισμού όπως και τα τέσσερα oδηγικά modes. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις