Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Και έκδοση NISMO για το νέο Nissan Qashqai?

1/3/2021

Μετά και την επίσημη παρουσίαση του νέου Nissan Qashqai, ξεκίνησαν ήδη οι αναφορές και σε μια δυναμική έκδοση NISMO για το δημοφιλές SUV. Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για τέτοια έκδοση, αλλά ποιος λέει πως η Ιαπωνική βιομηχανία δεν θα θελήσει να κοντράρει στα ίσια τον ανταγωνισμό της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για την πρόθεση της Nissan να κυκλοφορήσει μια δυναμική έκδοση NISMO για το Qashqai, κάτι που μέχρι και σήμερα δεν ήταν ποτέ αληθινό. 

Η Ιαπωνική βιομηχανία δεν «πίστεψε» μέχρι και σήμερα, ποτέ, στις δυναμικές εκδόσεις στα SUV της, κάτι που ανταγωνισμός της, το πράττει συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Αμέτρητα είναι πλέον τα παραδείγματα της Γερμανικής (κυρίως) βιομηχανίας αυτοκινήτων, που διαθέτουν στην «φαρέτρα» τους, SUV με επιδόσεις.

Ανεξάρτητος σχεδιαστής αποφάσισε να προσαρμόσει όλα τα χαρακτηριστικά των μοντέλων NISMO, επάνω στο ολοκαίνουργιο μοντέλο, και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Ένα εντυπωσιακό και επιθετικό bodykit προστέθηκε στο Best seller SUV, με το λευκό χρώμα και την χαρακτηριστική κόκκινη ρίγα να κερδίζουν τα βλέμματα. 

Μια τέτοια έκδοση θα ήταν απαραίτητο να προσφέρει στους ιδιοκτήτες τους, και δυναμικές επιδόσεις, κάτι που θα ήταν εφικτό με την τεράστια γκάμα διαθέσιμων κινητήρων της Ιαπωνικής βιομηχανίας, αλλά, θα έκανε ποτέ πράξη ένα τέτοιο ενδεχόμενο η Nissan? Η προϊστορία λέει όχι, αλλά το timing είναι ιδανικό για μια τέτοια έκδοση.  
 
    

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις