Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Και πισωκίνητη και πιο προσιτή η νέα Porsche Taycan

1/7/2020

Επειδή πάντα ήθελες μια Porsche Taycan πιο προσιτή στα μέτρα σου, η Γερμανική βιομηχανία παρουσίασε την πισωκίνητη έκδοση της, ώστε να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σου.

Η Porsche προχώρησε στην αποκάλυψη της πισωκίνητης έκδοσης της Taycan, ώστε να κλείσει την γκάμα των επιλογών του μοντέλου. Η «βασική» έκδοση της πρώτης αμιγώς ηλεκτρικής Porsche έκανε την επίσημη εμφάνιση της στην αγορά της Κίνας, και λανσάρετε αποκλειστικά ως πισωκίνητη. 



Ουσιαστικά, το ηλεκτρικό μοτέρ είναι τοποθετημένο στο πίσω μέρος, και προσφέρει ιπποδύναμη 408 αλόγων σε Overboost λειτουργία. Υπεύθυνη γι αυτό το αποτέλεσμα, είναι η μπαταρία χωρητικότητας 79,2 kWh (είναι ίδιας χωρητικότητας με αυτή της Taycan 4S) που προσφέρει 414 χιλιόμετρα αυτονομίας σύμφωνα με τα τεστ NEDC. 



Η Γερμανική βιομηχανία, δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της, να επιλέξουν την έκδοση Performance Battery Plus, με χωρητικότητα μπαταρίας 93,4 kWh, και αυτονομία 489 χιλιομέτρων. Στην έκδοση Plus, το μοτέρ αποδίδει 476 άλογα σε overboost και δίνει την δυνατότητα στην πισωκίνηση Taycan να πετύχει το 0-100 σε 5,4 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 230 χλμ./ώρα.

Η βασική έκδοση της Taycan είναι εξοπλισμένη με όλα τα κορυφαία συστήματα ασφάλειας και τεχνολογίας που προσφέρουν και οι μεγαλύτερες εκδόσεις, αλλά και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών με συνολικό ωφέλιμο χώρο, 491 λίτρα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις