Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με 265 ίππους το νέο Hyundai Tucson

9/12/2020

Λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου Hyundai Tucson και στην χώρα μας, οι πληροφορίες για τους διαθέσιμους κινητήρες του Κορεατικού SUV συναρπάζουν, αφού η Plug-In Hybrid έκδοση του θα προσφέρει δυναμικές επιδόσεις 265 ίππων και 350 Nm ροπής.

Το πολυαναμενόμενο SUV της Κορεατικής βιομηχανίας, έχει ήδη δημιουργήσει αρκετό «σάλο» γύρω από το όνομα του και το εμπορικό του λανσάρισμα. Το νέο μοντέλο εντυπωσιάζει με την φουτουριστική του εμφάνιση, αλλά θα απογειώσει τις αισθήσεις με το νέο κινητήρα που θα προστεθεί στην γκάμα του.  

Αρχικά το μοντέλο θα διατεθεί σε απλές εκδόσεις κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου. Μέσα στην άνοιξη του 2021 όμως, θα προστεθεί στην διαθέσιμη γκάμα κινητήρων, η plug-in υβριδική εκδοχή του. Το μοντέλο θα διαθέτει την τετρακίνηση HTRAC με το menu επιλογών Terrain Mode και ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση ECS με τα προγράμματα Eco και Sport.
Ο νέος τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης 1.6 T-GDi τεχνολογίας Smartstream, θα έχει συνολική ισχύ 265 ίππους και 350 Nm ροπής και θα συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 66,9 kW με μέγιστη ισχύ στα 304 Nm. Θα είναι εφοδιασμένο με μία μπαταρία λιθίου πολυμερών με χωρητικότητα 13,8 kWh.

Η plug-in hybrid έκδοση του νέου Hyundai Tucson θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της, την άνοιξη του 2021 ενώ ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τιμές για την συγκεκριμένη έκδοση. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις