Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πόσα άλογα θα φτάσει η Shelby GT500;

Θα «τρομάζει» η Shelby GT500

16/1/2018

Ένα νέο teaser video για την Shelby GT500 που ετοιμάζει η Ford έβαλε φωτιές στους απανταχού φίλους της αυτοκίνησης. Διαβάστε γιατί και δείτε το teaser video.

Η έκδοση Bullitt της Mustang φαίνεται πως δεν θα είναι το μόνο καινούριο πράγμα που θα δούμε από την Ford για το θρυλικό muscle car καθώς αυτή τη φορά, η αμερικάνική αυτοκινητοβιομηχανία αποκάλυψε ένα επίσημο video teaser για την νέα Shelby GT500.

Στο video, μπορούμε να δούμε μια τωρινή Mustang με άλλο καπό, μεγάλους εμπρός εισαγωγείς αέρα και γιγάντιο σπόιλερ ενώ η εταιρεία υπόσχεται στο τέλος ότι θα έχει περισσότερους από 700 ίππους όταν θα λανσαριστεί το 2019.

Με το που κυκλοφόρησε το teaser, αμέσως άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες γύρω από το κινητήριο σύνολο με το οποίο θα εξοπλιστεί το μοντέλο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα λάβει ένα 5,2 λτ V8 μοτέρ σε συνδυασμό με κάποιο κομπρέσορα 2,6 λίτρων με σκοπό να ανταγωνιστεί το Dodge Challenger Hellcat. Η φημολογία αναφέρει ότι το κιβώτιο θα αυτόματο 10 ταχυτήτων., δάνειο από το F-150 Raptor .

Πόσα άλογα θα φτάσει η Shelby GT500;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις