Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Τα νέα σχεδιαστικά στοιχεία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων LED προβολείς.

Με αέρα ανανέωσης το νέο VW Tiguan

Διαβάστηκε από 6419 αναγνώστες - 1/7/2020

Η ανανεωμένη έκδοση του VW Tiguan έκανε και επίσημα την εμφάνιση της, με τις αλλαγές στην πλήρως ανακαινισμένη καμπίνα, στην εξωτερική σχεδίαση, αλλά και με καινούργια πλειάδα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού, που κάνουν ακόμα πιο θελκτικό το διάσημο SUV.

Η ώρα της αναμονής έλαβε τέλος, και η επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου VW Tiguan, έφτασε. Το AutoAgora σας είχε ενημερώσει πριν αρκετό διάστημα, για τις αλλαγές που περιμέναμε στο μοντέλο της VW.



H Γερμανική βιομηχανία, βελτίωσε στα σημεία το ανανεωμένο VW Tiguan, και η αρχή έγινε από την εξωτερική σχεδίαση. Το ανανεωμένο μικρομεσαίο SUV, έχει πλέον εντυπωσιακούς και δυναμικούς εμπρός προβολείς LED, που αλλάζουν την συνολική οπτική του οχήματος από εμπρος. Νέα αλλά και αρκετά μεγαλύτερη είναι η μάσκα του ανανεωμένου Tiguan, που σε συνδυασμό με τον καινούργιο προφυλακτήρα με τους μεγάλους αεραγωγούς, κάνουν το Tiguan να δείχνει πολύ επιθετικό.  


 
Οι μεγάλες αλλαγές που συναντάς στο ανανεωμένο VW Tiguan, είναι αναμφίβολα στο εσωτερικό. Μέσα στο μικρομεσαίο SUV θα βρεις νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, μια επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα που φιλοξενεί την οθόνη αφής του νέου συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης MIB3, και ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 8 ιντσών, ενώ προαιρετικά μπορεί επιλεγεί οθόνη 10 ιντσών. Το ανανεωμένο Tiguan έχει διαθέσιμη τη νέα σουίτα ασφαλείας «Travel Assist», που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει προσαρμοζόμενο cruise control με σύστημα stop-and-go, αλλά και το σύστημα lane-keep assist.



Ο κινητήρας που το πλαισιώνει, είναι ο γνωστός υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2,0 λίτρων με ισχύ 186 ίππων και 300 Nm ροπής, ενώ θα είναι διαθέσιμο και σε έκδοση Tiguan R με 320 ίππους, αλλά και σε plug-in hybrid με 245 άλογα.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις