Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
8 φωτογραφίες »

Με καμπίνα που θυμίζει... αεροπλάνο το off-road Ineos Grenadier!

8/7/2021

Πολυτελής και ανθεκτική ταυτόχρονα είναι η καμπίνα του νέου off-road Ineos Grenadier. Μάλιστα, ο σχεδιασμός της βασίστηκε σε πιλοτήρια αεροπλάνων (!) καθώς έχει κουμπιά και στην οροφή της, ώστε η ορατότητα και ευκολία χρήσης να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου Ineos Grenadier είναι γεγονός. Το σκληροτράχηλο 4κίνητο off-road με τις σαφείς επιρροές από το Land Rover Defender αποκαλύφθηκε και στην καμπίνα του η οποία ξεχωρίζει τόσο για τον στιβαρό σχεδιασμό της όσο και για τις τεχνολογικές ανέσεις που προτάσσει.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Πολυτελής, στιβαρή, ανθεκτική
Λόγω των off-road διαδρομών που αναμένεται να κάνει, το Ineos Grenadier είναι ενδεδυμένο στην καμπίνα του με ανθεκτικά και ποιοτικά συγχρόνως υλικά, τα οποία αντέχουν στις κακουχίες, χωρίς ωστόσο να επηρεάζουν στο ελάχιστο την ορατότητα και την πρακτικότητα. Ενδεικτικό είναι πως οι υπάρχουν τρύπες αποστράγγισης στο πάτωμα, γιατί ποιος θα απαγορεύσει στον οδηγό του να ορμήξει σε λίμνες και ποτάμια;
 

Για χάρη της πρακτικότητας είναι ξεκάθαρα ευδιάκριτη η λειτουργία κάθε διακόπτη μέσω ειδικής σήμανσης.

Για χάρη της πρακτικότητας είναι ξεκάθαρα ευδιάκριτη η λειτουργία κάθε διακόπτη μέσω ειδικής σήμανσης.

Την ίδια στιγμή, μοναδικό είναι και το design της καμπίνας. Στα πρότυπα σχεδιασμού ενός πιλοτηρίου αεροπλάνου τόσο η κεντρική κονσόλα όσο και η οροφή στο νέο Ineos Grenadier έχουν μεγάλα μπουτόν και διακόπτες. Μάλιστα, το μέγεθός του είναι τέτοιο ώστε να παραμένουν εύχρηστοι ακόμη και ο οδηγός-συνοδηγός φορά προστατευτικά γάντια. Εκτός αυτού, για χάρη της πρακτικότητας είναι ξεκάθαρα ευδιάκριτη η λειτουργία τους με ειδική σήμανση.
 
Κλείνοντας, ας αναφέρουμε ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Στην «καρδιά» του Ineos Grenadier βρίσκεται ο 3λιτρος V6 κινητήρας BMW, διαθέσιμος είτε ως diesel επιλογή (249 ίπποι, 550 Nm ροπής) είτε ως βενζινοκίνητη επιλογή (285 ίππποι, 450 Nm ροπής). Αμφότεροι συνδυάζονται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.
 
Η παραγωγή του νέου off-road Ineos Grenadier θα ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2022.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε