Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Με την σχεδιαστική φιλοσοφία της αισθαντικής καθαρότητας

    Διαβάστηκε από 61065 αναγνώστες - 12/11/2019

    Ένας καμβάς με καθαρές γραμμές και εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Η νέα A-Class δείχνει τον δυναμισμό της μέσα από στοχευμένες λεπτομέρειες που υπογράφουν με στυλ τον προσωπικό της χαρακτήρα. Το δυναμικό μπροστινό τμήμα υιοθετεί σπορ μάσκα ψυγείου diamond καταφέρνοντας να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον, παράλληλα με τα εντυπωσιακής τεχνολογίας νέα και αιχμηρά φωτιστικά σώματα. Απαλές νευρώσεις διαπερνούν ολόκληρο το αμάξωμα, καταλήγοντας στις έντονες πίσω καμπύλες και αγκαλιάζοντας τα πίσω φωτιστικά σώματα σε σχήμα σταγόνας. Τα νέας σχεδίασης διαιρούμενα πίσω φώτα, αποτελούν το απόλυτο σχεδιαστικό highlight, κυρίως τις νυχτερινές ώρες, με τη νέα A-Class να παράγει περισσότερο στυλ.



    Σας αρέσει να είστε το κέντρο όλων; Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του εσωτερικού της A-class αγκαλιάζει όλους τους επιβάτες, αξιοποιώντας απόλυτα το κλίμα που διαμορφώνει η ευχάριστη σχεδίαση «wrap around». Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τα εξαιρετικά υλικά, τις μεγάλες μαλακές επιφάνειες και άριστο επίπεδο συναρμογής, την ώρα που ο ambient εσωτερικός φωτισμός μπορεί να ταιριάξει με την διάθεση σας. Τα δίδυμα μόνιτορ σε πίνακα οργάνων και ταμπλό, μέσω της εξαιρετικής τους ευκρίνειας, αποτελούν ένα παράθυρο για το μέλλον, το οποίο εσείς μπορείτε να απολαύσετε από σήμερα.



    Η αίσθηση ευρυχωρίας που αποπνέει η νέα A-Class είναι διάχυτη σε όλους τους επιβάτες της. Με αρκετό χώρο, τόσο για τα κεφάλια όσο και για τα πόδια των πίσω επιβατών, εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις νέες μεγαλύτερες διαστάσεις της, με αποκορύφωμα το αυξημένο εσωτερικό πλάτος.  Μάλιστα, η κλίση της πλάτης είναι ειδικά μελετημένη για να μπορεί ο καθένας να αναδιαμορφώσει τον προσωπικό του θρόνο, την ώρα που ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 370 λτ.. Ένα ευήλιο και φωτεινό εσωτερικό που θα δώσει στον κάθε επιβάτη αυτό που θέλει, ξεχωριστά.