Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Nέα Alfa Romeo Tonale: Επίσημα τον Φεβρουαριο
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nέα Alfa Romeo Tonale: Επίσημα τον Φεβρουαριο

17/1/2022

Η νέα Alfa Romeo Tonale αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στις 17 Φεβρουαρίου αλλά μέχρι τότε, το νέο μοντέλο θα συνεχίσει να λαμβάνει τις τελευταίες πινελιές.

Η νέα Alfa Romeo Tonale καθυστέρησε αρκετούς μήνες, επειδή ο όμιλος Stellantis όπως και η πλειοψηφία των αυτοκινητοβιομηχανιών, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην παραγωγή λόγω της μεγάλης έλλειψης σε ημιαγωγούς. Παρόλα αυτά, στην Alfa Romeo δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και συνεχίζουν να βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο μοντέλο, δοκιμάζοντας δύο πρωτότυπα στην Βόρεια Ευρώπη, σε δύσκολες συνθήκες πολικού ψύχους. 

Σχεδόν ίδιο με το πρωτότυπο

Το μοντέλο που θα βγει στην παραγωγή θα υιοθετήσει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό χαρακτηριστικά από την Stelvio, o πρόβολος με τον χαρακτηριστικό θυρεό στο κέντρο της μάσκας και ο προφυλακτήρας έχουν μεταφερθεί σχεδόν αυτούσιοι. Οι διαφορές όμως γίνονται αντιληπτές στα φωτιστικά σώματα, που διαθέτουν μία πιο συμβατική σχεδίαση. Παρατηρώντας το μοντέλο από το πλάι, διαθέτει παραδοσιακούς καθρέπτες και χερούλια στις πόρτες, ενώ το πίσω μέρος του είναι σε μεγάλο βαθμό ίδιο με αυτό του πρωτότυπου. Με βάση τις πιο πρόσφατες διαρροές, η Alfa Romeo Tonale θα έχει μήκος 4.528 χιλιοστά, πλάτος 1.835 χλστ. χωρίς τους εξωτερικούς καθρέπτες, ύψος 1.604 χλστ. και μεταξόνιο 2.636 χιλιοστών. 

Με βενζίνη, diesel και Plug-in hybrid εκδόσεις 

Σύμφωνα πάντα με τις διαρροές, θα υπάρχει μία ευρεία γκάμα επιλογών από βενζίνη, diesel και υβριδικές εκδόσεις. Ο diesel κινητήρας θα προσφέρει 130 ίππους, ενώ οι επιλογές βενζίνης θα αποτελούνται από τούρμπο τετρακύλινδρους κινητήρες με 130 ή 160 ίππους. Η δεύτερη επιλογή σημειώνεται πως θα συνοδεύεται από ήπια υβριδική τεχνολογία. Επιπλέον, θα δούμε μία Plug-in υβριδική έκδοση με ισχύ 240 άλογα και κίνηση στους τέσσερις τροχούς, χάρη στον ηλεκτροκινητήρα που θα είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε