Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Νέα Ferrari Portofino Μ

21/9/2020

Την ειδική έκδοση της Portofino παρουσίασε η Ferrari, την Portofino Μ. Η μαγευτική Ιταλίδα, διαθέτει αναβαθμισμένο κινητήρα αλλά και ένα νέο οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Η Ferrari Portofino παρουσιάστηκε πριν από περίπου τρία χρόνια, κι έτσι ήρθε η ώρα για την παρουσίαση της ειδικής έκδοσης Μ. Η grand tourer Portofino Μ (Μ=Modificata), είναι εφοδιασμένη με καίριες αναβαθμίσεις που ουσιαστικά την κατατάσσουν στα νέα μοντέλα.



Εξωτερικά δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική αλλαγή στον σχεδιασμό, αλλά η Ferrari Portofino M είναι το πρώτο κάμπριο αυτοκίνητο της Ferrari που εξοπλίζεται από ένα κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Εξίσου σημαντική αλλαγή είναι η νέα αυτόματη μονάδα διπλού συμπλέκτη, που προσφέρει 35% υψηλότερη απόδοση ροπής.


 
Αναβαθμισμένος είναι και ο κινητήρας της Portofino M, με τον V8 twin-turbo κινητήρα 3,9 λίτρων, να αποδίδει πλέον 620 ίππους. Προφανέστατα, έχουν αλλάξει και οι επιδόσεις της Portofino M, με το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα να είναι εφικτό σε 3,45 δευτερόλεπτα, και το 0-200 χλμ./ώρα, σε 9,8 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα της Portofino M είναι 320 χλμ./ώρα.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις