Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Νέα Jaguar F-Pace SVR

2/12/2020

Η Βρετανική βιομηχανία της Jaguar, ανανέωσε πλήρως την F-Pace SVR, δημιουργώντας ένα πολύ εντυπωσιακό σύνολο, με καλύτερες επιδόσεις αλλά και τεχνολογία αιχμής.

Στην επίσημη παρουσίαση της πλήρως ανανεωμένης έκδοσης της F-Pace SVR προχώρησε η βιομηχανίας της Jaguar, με το νέο μοντέλο να είναι πιο δυναμικό και με μεγαλύτερες επιδόσεις.

Η ανανεωμένη έκδοση είναι εφοδιασμένη με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 5,0 λίτρων με κομπρέσορα, με απόδοση 550 ίππους και 700 Nm ροπής, και οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Οι αισθητά βελτιωμένες επιδόσεις του SVR έχουν ως αποτέλεσμα το SUV να αγγίζει τα πρώτα 100 χιλιόμετρα στο κοντέρ σε 4 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα τα 286 χλμ./ώρα.


 
Η νέα Jaguar F-Pace SVR έχει βελτιωμένη απόκριση γκαζιού, πιο σφιχτή ανάρτηση και σύστημα Dynamic Launch, που διατηρεί την ισχύ στους τροχούς κατά τις αλλαγές ταχυτήτων. Παράλληλα είναι εφοδιασμένη με προσαρμοζόμενη ανάρτηση.


 
Ανανεωμένη είναι και η εξωτερική σχεδίαση του Βρετανικού SUV, με πιο δυναμικούς προφυλακτήρες και νέας σχεδίασης προβολείς. Στο εσωτερικό, δεσπόζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12.3 ιντσών, με το νέο σύστημα ψυχαγωγίας Pivi Pro και οθόνη curved 11.4 ιντσών πλήρης διασύνδεσης. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις