Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Νέα έκδοση Αpex Edition για την Toyota Corolla

16/7/2020

Μια ειδική sportive έκδοση της Corolla παρουσίασε και επίσημα η Ιαπωνική βιομηχανία της Toyota, για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Θαυμάστε την νέα Toyota Corolla Apex Edition.

Θέλεις το αυτοκίνητο σου να ξεχωρίζει από την μάζα? Ζητάς πάντα το κάτι παραπάνω στην ζωή σου? Η Toyota παρουσίασε μια special edition για χαρακτήρες σαν εσένα. Η νέα Toyota Corolla Apex Edition απευθύνετε στο κοινό με ιδιαίτερες απαιτήσεις.



Η νέα Toyota Corolla Apex Edition, είναι βασισμένη στην κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση της Corolla, με νέο δυναμικό παρουσιαστικό, αλλαγμένο ολοκληρωτικά bodykit, χάλκινες πινελιές κατά μήκος του αμαξώματος, αεροτομή, ελαφριές ζάντες νέας σχεδίασης, και αμέτρητες χρωματικές επιλογές αμαξώματος.



Κάτω από το καπό, συναντάμε τον 2λιτρο turbo κινητήρα σε συνδυασμό είτε με CVT είτε με το μηχανικό κιβώτιο της Ιαπωνικής βιομηχανίας. Είναι εφοδιασμένη με μια πιο σφιχτή ανάρτηση, που σε συνδυασμό με την μειωμένη απόσταση από το έδαφος, η Apex Edition έχει μεγαλύτερη σταθερότητα στις στροφές σε υψηλές ταχύτητες. 



Στο εσωτερικό δεν βρίσκουμε μεγάλες διαφορές, εκτός των δερμάτινων καθισμάτων αλλά και την 8άρα οθόνη αφής για το σύστημα infotainment με λειτουργίες Apple CarPlay και Android Auto. Η ειδική αυτή έκδοση της Toyota Corolla Apex Edition, θα κυκλοφορήσει μόνο σε 6.000 κομμάτια.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις