Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέα εμφάνιση & hi-tech το ανανεωμένο Jeep Renegade
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα εμφάνιση & hi-tech το ανανεωμένο Jeep Renegade

11/1/2022

Το ανανεωμένο Jeep Renegade παρουσιάστηκε στην Βραζιλία, φέρνει αλλαγές και σύντομα αναμένεται να κάνει την απόβασή του στην Ευρωπαϊκή ήπειρο.

Η Jeep παρουσίασε το ανανεωμένο Renegade για την αγορά της Βραζιλίας, που απ΄ ότι φαίνεται πρόκειται για την δεύτερη ανανέωση πριν έρθει η νέα του γενιά, εφόσον το τελευταίο φρεσκάρισμα το έλαβε το 2018. 

Διαθέτει νέο τιμόνι και πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 

Αν και δεν μιλάμε για την πλήρη παρουσίαση του μοντέλου,από τις εικόνες μπρορούμε να καταλάβουμε πως η Jeep προχώρησε σε αναβάθμιση της εξωτερικής εμφάνισης και του τεχνολογικού προφίλ του μοντέλου. Αρχικά, στο εσωτερικό του διακρίνουμε μια οθόνη 8,4 ιντσών  για την διαχείριση του συστήματος infotainment, νέας σχεδίασης τιμόνι και πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων. 

Με νέα σχεδίαση στους προφυλακτήρες και διαφορετικά φώτα 

Σε ό,τι αφορά την εμφάνισή του, οι αλλαγές του Jeep Renegade δεν γίνονται αντιληπτές αμέσως αλλά κρύβονται στις λεπτομέρειες. Παρατηρώντας το, γίνεται κατανοητό πως η Jeep δίνει στο μοντέλο διαφορετικό μπροστινό προφυλακτήρα, νέας σχεδίασης γρίλια και φωτιστικά σώματα ενώ πίσω, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με ελαφρώς διαφορετικά φώτα και προφυλακτήρα. 

1,3 λίτρων turbo κινητήρα 180 ίππων 

Στην αγορά της Βραζιλίας, το ανανεωμένο Renegade θα εξοπλίζεται με τον 1,3 λίτρων turbo κινητήρα απόδοσης 180 ίππων, ενώ η τετρακίνηση προσφέρεται στον προαιρετικό εξοπλισμό. Το γνωστό 6άρι αυτόματο κιβώτιο της φίρμας αναλαμβάνει την μετάδοση της κίνησης καθώς αργότερα θα προσφερθεί και ένα 9άρι αυτόματο. Το ανανεωμένο Renegade όπως όλα δείχνουν θα έρθει σύντομα και στην Ευρώπη, αν και η ακριβής ημερομηνία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. 

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ένεση φρεσκάδας για το Renegade! 
Με νέας σχεδίασης προφυλακτήρες και διαφορετικά φώτα. 
Διαθέτει νέο τιμόνι και πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων. 
Εφοδιασμένο με τον γνωστό 1,3 λίτρων turbo κινητήρα 180 ίππων. 
Πιστεύετε χρειάζεται μια ολική ανανέωση για το Renegade ή κρατάει ακόμα η συνταγή της Jeep; 

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε