Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Νέα τετρακίνητη Mercedes EQA

6/5/2021

Τις δύο νέες τετρακίνητες εκδόσεις της EQA παρουσίασε η Mercedes, με το αμιγώς ηλεκτρικό SUV να αποκτά περισσότερη ισχύ και κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Δείτε όλα τα χαρακτηριστικα του νέου μοντέλου.

Μεγαλύτερες επιλογές έδωσε η Γερμανική βιομηχανία της Mercedes στην γκάμα της EQA, με μεγαλύτερη ισχύ αλλά και τετρακίνηση. Η αμιγώς ηλεκτρική EQA απέκτησε και δεύτερο ηλεκτρικό μοτέρ, για τις εκδόσεις 300 4Μatic και 350 4Μatic. 



Η τετρακίνητη 300 4Matic προσφέρει πλέον ισχύ 228 ίππων και 390 Nm ροπής, με τα πρώτα 100χλμ./ώρα να είναι εφικτά σε 7,7 δευτερόλεπτα και μέγιστη τελική ταχύτητα τα 160 χλμ./ώρα. Η εξίσου τετρακίνητη EQA 350 4Matic προσφέρει 292 άλογα και 520 Nm ροπής και μπορεί να πετύχει το 0-100χλμ./ώρα σε 6 δευτερόλεπτα, με την ίδια τελική ταχύτητα. Και οι δύο εκδόσεις είναι εφοδιασμένες με μια μπαταρία 66,5 kWh που παρέχει αυτονομία 400 χιλιόμετρα.



Και στις δύο εκδόσεις συναντάμε πολλά καινοτόμα συστήματα που περιλαμβάνει προβολείς LED high Performance με σύστημα Adaptive Highbeam Assist, τη λειτουργία EASY-PACK για το χώρο φόρτωσης με ηλεκτρικό σύστημα ανοίγματος και κλεισίματος, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό 64 χρωμάτων, καθίσματα άνεσης με υποστήριξη μέσης 4 σημείων, κάμερα οπισθοπορείας για αυξημένη άνεση και καλύτερη οπτική στην όπισθεν και ένα σπορτίφ, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι. Παρών δίνει φυσικά και το προηγμένο σύστημα infotainment MBUX με 2 οθόνες 7.25 ιντσών. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις