Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο 7θέσιο Ford Kuga προ των πυλών

10/9/2020

Μια νέα έκδοση του Ford Kuga που θα έχει τρεις σειρές καθισμάτων και θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 7 άτομα σχεδιάζει η Ford. Η νέα έκδοση θα έχει και ξεχωριστό όνομα. Δείτε τώρα όλες τις πληροφορίες!

Μια νέα έκδοση σχεδιάζει η βιομηχανία της Ford για το Kuga. To νέο Grand Kuga ή Kuga Max (δεν έχει αποφασιστεί ακόμα), θα αποτελέσει την μεγαλύτερη έκδοση του SUV, το οποίο θα είναι εφοδιασμένο με τρεις σειρές καθισμάτων και θα μπορεί να φιλοξενήσει, έως και 7 άτομα.

Το νέο επταθέσιο θα βασιστεί και αυτό στην πλατφόρμα C2, πάνω στην οποία έχει χτιστεί η νέα τέταρτη γενιά του 5θέσιου Kuga. Φυσικά, θα είναι επιμηκυμένο και με μεγαλύτερο μεταξόνιο, για να μπορέσει να φιλοξενήσει και την έξτρα σειρά καθισμάτων. Το πίσω μέρος θα επανασχεδιαστεί, με βασική διαφορά την κλίση που θα δοθεί στις πίσω κολόνες, προκειμένου να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος για τα κεφάλια των επιβατών.

Έτσι, το νέο SUV της Ford θα έχει μια πιο τετράγωνη εμφάνιση με αυξημένο μήκος. Το νέο Ford Grand Kuga ή Kuga Max, αυτόματα αλλάζει και κατηγόρια και από μικρομεσαίο SUV, θα ανέβει στην μεσαία. Στους διαθέσιμους κινητήρες δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές, κι έτσι θα υπάρχουν επιλογές σε βενζίνη και diesel, αλλά και τις ήπια υβριδικές και Plug-In υβριδικές λύσεις. Το νέο μοντέλο θα είναι έτοιμο το 2022. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις