autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
3 φωτογραφίες »

Νέο Audi A5 ΑΒΤ Sportback

26/8/2020

Το νέο Audi A5 ABT Sportback είναι σχεδιασμένο για τους λάτρεις της αυτοκίνησης, αλλά και των υψηλών απαιτήσεων. Το πακέτο εξέλιξης της εταιρείας ανεβάζει τις επιδόσεις του μοντέλου αλλά και της πρόσφυσης.

H ABT μας έχει συνηθίσει σε δημιουργίες υψηλών προσδοκιών, με αποτέλεσμα να έχουμε μεγάλες απαιτήσεις κάθε φορά που μας παρουσιάζει μια ειδική έκδοση της. Έτσι και αυτή την φορά, το νέο Audi A5 ABT Sportback ξεχωρίζει κατά πολύ από τα υπόλοιπα «αδέρφια» του.



Εξωτερικά συναντούμε ως μοναδικές πινελιές εξέλιξης την ανθρακονημάτινη αεροτομή και τις νέας σχεδίασης ζάντες, που είναι διαθέσιμες από 19 έως 20 ίντσες. Η πρώτη σημαντική βελτίωση του Α5 Sportback είναι τα νέα ρυθμιζόμενα ελατήρια που μπορούν να αυξομειώσουν την απόσταση του μοντέλου από το έδαφος, από 15 έως και 40 χιλιοστά.

Αισθητικές αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό του νέου Audi A5 ABT Sportback, όπου την παράσταση κλέβουν ο διακόπτης start-stop, το νέο κάλυμμα για τον επιλογέα αλλαγής ταχυτήτων και τα ενσωματωμένα φώτα εισόδου με προβολή του λογότυπου της ΑΒΤ.


 
Το κυρίως πιάτο της εξέλιξης του μοντέλου είναι οι επιδόσεις του A5 ABT. Η ιπποδύναμη του μοντέλου έχει αγγίξει τα 268 άλογα και τα 540 Nm ροπής, από τα 231 και 500 Nm ροπής που είχε αρχικά. Εδώ να τονίσουμε πως σύντομα αναμένουμε και την παρουσίαση του πακέτου εξέλιξης των εκδόσεων 40 TDI και 45 TFSI. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις