Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Νέο Audi S3 ABT με 370 ίππους

17/12/2020

Ο οίκος εξέλιξης της ABT παρουσίασε και επίσημα την δική της έκδοση επάνω στο νέο Audi S3, προσφέροντας του δυναμική εμφάνιση αλλά και 370 ίππους. Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά της βελτιωμένης έκδοσης.

Ανάμεσα στις απλές εκδόσεις του Audi S3 αλλά και της δυναμικής έκδοσης του RS3, υπάρχει ένα κενό που πάντα η ABT φροντίζει να καλύψει. Με βάση πάντα το εργοστασιακό μοντέλο, προσφέρει κάποιες αναβαθμίσεις που πάντα έχουν σαν στόχο την αύξηση της ιπποδύναμης του.



Έτσι λοιπόν η εταιρεία εξέλιξης παρουσίασε και επίσημα την δική της έκδοση, με λίγες αλλά πολύ σημαντικές διαφοροποιήσεις. Το νέο Audi S3 είναι εφοδιασμένο με τον 4κύλινδρο TFSI κινητήρα των 2,0 λίτρων, που αποδίδει 310 άλογα και 400 Nm ροπής. Πάνω σε αυτό τον κινητήρα εργάστηκαν οι μηχανικοί της ABT και παρουσίασαν το ABT S3, που με τη νέα χαρτογράφηση αποδίδει 370 άλογα και τα 450 Nm ροπής. 



Εξωτερικά το ABT S3 δεν έχει κάποιες πολύ σημαντικές διαφορές με το απλό μοντέλο, εκτός ίσως από το νέο σύστημα εξάτμισης που απογειώνει τις αισθήσεις, αλλά και τις πολύ εντυπωσιακές ζάντες 20 ιντσών της ABT Sportsline. Για όποιον λοιπόν, δεν είναι αρκετή η δύναμη του νέου Audi S3 και θέλει μια ιδιαίτερη έκδοση στα χέρια του, το νέο Audi S3 ABT θα καλύψει όλες τις ανάγκες του. 


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις