Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
7 φωτογραφίες »

Νέο Dacia Sandero: Το «value for money» αποκτά νέα διάσταση

Διαβάστηκε από 30179 αναγνώστες - 21/5/2021

Το τρίπτυχο της επιτυχίας έχει την σφραγίδα της Dacia: πρακτικότητα, εντυπωσιακή αυτονομία που αγγίζει τα 1.500 χλμ. και τιμή εκκίνησης που ορίζεται στα 11.980 ευρώ. Τα νέα Dacia Sandero Streetway & Sandero Stepway έρχονται πιο ολοκληρωμένα από ποτέ, «κοιτάζοντας» κατάματα τον ανταγωνισμό!

Δυναμική είσοδο έκανε η Dacia στην κατηγορία των supermini παρουσιάζοντας το νέα Dacia Sandero Streetway & Sandero Stepway. Το νέο Sandero Streetway δίνει έμφαση στις αστικές μετακινήσεις, ενώ το νέο Sandero Stepway διαθέτει έναν άκρως «περιπετειώδη» χαρακτήρα, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος στα 17,4 εκ.

Σε κάθε περίπτωση, τα νέα μοντέλα της Dacia έφτασαν στη χώρα μας με σκοπό να επαναπροσδιορίσουν τον όρο «value for money», με την τιμή εκκίνησης να ορίζεται μόλις στα 11.980 ευρώ, ενώ πλαισιώνεται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.



Νέο Dacia Sandero Streetway: Ο απόλυτος σύμμαχος στην πόλη
Το νέο Dacia Sandero Streetway έρχεται με άκρως δυναμική και μοντέρνα σχεδίαση. Το εμπρός τμήμα χαρακτηρίζεται από τις έντονες καμπύλες και τα LED φώτα ημέρας, ενώ στο πίσω τμήμα συναντάμε τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και τα φωτιστικά σώματα σε σχήμα «Y». Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην αεροδυναμική του αμαξώματος ώστε να εξαλείφονται οι θόρυβοι.



Αναβαθμισμένο είναι το περιβάλλον στο εσωτερικό του νέου Sandero Streetway, με τα υλικά κατασκευής να είναι προσεγμένα και τη διαθέσιμη τεχνολογία up to date. Στην ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα βρίσκεται το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας «Media Display», το οποίο συνοδεύεται από ψηφιακή οθόνη αφής μεγέθους 8 ιντσών. Μεταξύ άλλων, προσφέρει δυνατότητες συνδεσιμότητας (Android Auto και Apple CarPlay), σύστημα πλοήγησης, αλλά και κάμερα οπισθοπορείας.



Χωρίς «εκπτώσεις» στον τομέα της ασφάλειας
Μπορεί  τα νέα Dacia Sandero Streetway & Sandero Stepway να διακρίνονται για την άκρως συμφέρουσα τιμή τους, αλλά σε καμία περίπτωση δε στερούνται των πιο σύγχρονων συστημάτων ασφαλείας. Και τα δύο μοντέλα εξοπλίζονται με έξι αερόσακους, σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, αλλά και σύστημα υποβοήθησης κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα,  όπως και προβολείς LED Pure Vision με αυτόματη ενεργοποίηση, σε όλες τις εκδόσεις εξοπλισμού. Παράλληλα, μπορούν να εξοπλιστούν με σύστημα ελέγχου τυφλού σημείου, αλλά και με αισθητήρες εμπρός και πίσω που, μαζί με την κάμερα οπισθοπορείας, καθιστούν τη διαδικασία στάθμευσης άνετη και ασφαλή

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις