Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Ford Kuga: Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Ford Kuga: Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει

Διαβάστηκε από 25091 αναγνώστες - 26/11/2021

Με βάση το καμουφλαρισμένο μοντέλο που κυκλοφορεί στου δρόμους, έκαναν την εμφάνιση τους ανεπίσημες φωτογραφίες που δείχνει πως μπορεί να μοιάζει η νέα γενιά Ford Kuga.

Εδώ και λίγο καιρό, στους δρόμους της Αμερικής κυκλοφορεί άκρως καμουφλαρισμένο και δοκιμάζεται σε όλες τις συνθήκες, το νέο Ford Kuga. Γνωστή ιστοσελίδα πάτησε πάνω στο αμάξωμα και παρουσίασε τη δική της εκδοχή, για το πως θα μπορεί να μοιάζει το δημοφιλές SUV.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μεγαλύτερη μάσκα και στενά φωτιστικά σώματα

Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι ο εμπρός πρόβολος θα φέρει εκτενείς σχεδιαστικές αλλαγές, με τη μάσκα να μεγαλώνει και να έχει διαφορετικού μοτίβου γρίλια, ενώ ο προφυλακτήρα θα διαθέτει δύο αεραγωγούς στις άκρες σε τραπεζοειδή σχήμα. Ανασχεδιασμένα και τα εμπρός φωτιστικά σώματα που είναι πιο στενά και κομψά, πιθανότατα τεχνολογίας LED.

Αμετάβλητο το πίσω μέρος

Αν και στο μπροστινό τμήμα οι αλλαγές είναι έντονες, το πίσω τμήμα είναι σχεδόν ίδιο με το τωρινό μοντέλο. Οι μόνες αλλαγές που διακρίνονται να είναι στο διαχύτη και στα φωτιστικά σώματα, που φαίνονται ανασχεδιασμένα και λευκά δίνοντας μια μοντέρνα αισθητική.

Ίδιοι κινητήρες σύμφωνα με τις φήμες

Αν και επίσημα δεν έχει ακουστεί κάτι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο Kuga θα φέρει την ίδια γκάμα κινητήρων με το τωρινό μοντέλο. Σύμφωνα πάντα με τις φήμες θα είναι διαθέσιμο με τον 1.500αρη EcoBoost κινητήρα βενζίνης των 150 ίππων, τον ήπια υβριδικό 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα με ισχύ 150 ίππων και 190 ίππων (τετρακίνητο), ενώ δεν θα λείπει και η Plug-In έκδοση με τον 2.500 κυβικών βενζινοκινητήρα, που αποδίδει 225 ίππους.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε