Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Νέο Jeep Grand Cherokee L

7/1/2021

Την extra large έκδοση του Grand Cherokee παρουσίασε και επίσημα η Jeep, με την έκδοση L, να είναι η μεγαλύτερη και πιο ευρύχωρη της σειράς, με τρεις σειρές καθισμάτων στο εσωτερικό του. Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.

Ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου είχε ως στόχο να διαφοροποιήσει την συγκεκριμένη έκδοση από τα υπόλοιπα αδέλφια του. Και πραγματικά το κατάφεραν, αφού από την πρώτη ματιά παρατηρεί κανείς πόσο αλλαγμένο είναι το νέο Jeep Grand Cherokee L



Πολύ εντυπωσιακή είναι η σχεδίαση εμπρός, με τους προβολείς να κλέβουν την παράσταση αλλά και την μεγάλη και επιβλητική μάσκα. Νέοι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω έχει το νέο L μοντέλο, ενώ και οι πίσω προβολείς είναι της ίδιας «λεπτής» σχεδίασης και φινέτσας με τα τους εμπρός. 

Το νέο Jeep Grand Cherokee L εντυπωσιάζει και με το ολοκαίνουργιας σχεδιαστικής φιλοσοφίας εσωτερικό του. Ολοκαίνουργια είναι η οθόνη αφής για το σύστημα infotainment. Έχεις την επιλογή ανάμεσα σε οθόνη 8.4 ιντσών ή 10.1 ιντσών για να αναπαράγουν το τελευταίο σύστημα ψυχαγωγίας UConnect 5 της FCA και με ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto. Ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων με οθόνη 10.3 ιντσών. Οι τεράστιοι χώροι του θα ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση, αφού πλέον υπάρχει διαθέσιμη και τρίτη σειρά καθισμάτων


 
Το νέο Jeep Grand Cherokee L είναι διαθέσιμο και δύο κινητήρες, αρχικά με τον V6 Pentastar κινητήρα 3,6 λίτρων με απόδοση 294 ίππους, και κατά δεύτερον με τον Hemi V8 5,7 λίτρων με τα 362 άλογα. Και οι δύο κινητήρες είναι συνδυασμένοι με το οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο της βιομηχανίας, έχοντας και την επιλογή της τετρακίνησης. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις