Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο Kia Niro το 2022

13/4/2021

Τη νέα γενιά του Kia Niro σχεδιάζει η Κορεατική βιομηχανία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το νέο μοντέλο θα βασιστεί στο concept Habaniro. Διαβάστε όσα έχουν ήδη διαρρεύσει για το επερχόμενο μοντέλο.

Από το 2016 που πρωτοεμφανίστηκε το Kia Niro από την Κορεατική βιομηχανία, έχει κάνει άλματα προόδου, και πλέον θα αλλάξει ολοκληρωτικά και τον χαρακτήρα του, αλλά και την σχεδιαστική του ταυτότητα. Η αύξηση των πωλήσεων του τελευταίου μοντέλου, άνοιξε τις ορέξεις της βιομηχανίας, και το νέο μοντέλο θα είναι καλύτερο από ποτέ. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο Kia Niro θα βασιστεί σχεδιαστικά στο πρωτότυπο μοντέλο των Κορεατών,το Habaniro, με την επιβλητική σχεδίαση. Το νέο μοντέλο θα αποκτήσει δυναμική εμφάνιση με τον νέο εμπρός προφυλακτήρα, τη νέα μάσκα και τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα. Εξίσου εντυπωσιακή θα είναι και η σχεδίαση στο πίσω μέρος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το νέο μοντέλο, θα προσφέρει κάθετα φωτιστικά σώματα αντί των οριζοντίων που έχει η τωρινή γενιά. 

Το σαλόνι του νέου Kia Nirο θα είναι εντελώς καινούργιο, με καλύτερης ποιότητας υλικά, και γεμάτο από τεχνολογικό εξοπλισμό, από την φαρέτρα της Κορεατικής βιομηχανίας. Μέχρι στιγμής δεν έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες για τα κινητήρια σύνολα που θα εφοδιάσουν το νέο μοντέλο, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως θα είναι διαθέσιμο και με υβριδικές εκδόσεις αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό. 

Το νέο Kia Niro θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση το 2022.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις