Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Νέο Land Rover Defender plug-in hybrid

9/9/2020

Το νέο Land Rover Defender απέκτησε ακόμα πιο πλούσια γκάμα εκδόσεων, αφού τώρα θα είναι πλέον διαθέσιμο και με καινούργιο plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης, αλλά και με νέο κινητήρα diesel.

Το νέο Land Rover Defender P400e, είναι η plug-in hybrid πρόταση της βιομηχανίας, που συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων, και έναν ηλεκτροκινητήρα, με συνολική απόδοση 404 άλογα και 640 Nm ροπής. Τα πρώτα 100 θα έρθουν σε μόλις 5.6 δευτερόλεπτα, με την τελική του να αγγίζει τα 209 χλμ/ώρα και έχει την ικανότητα να κινηθεί για 43 χιλιόμετρα καταναλώνοντας αποκλειστικά ρεύμα.


 
Στον στάνταρ εξοπλισμό του υβριδικού Land Rover Defender P400e, θα βρει κανείς ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, σύστημα αερανάρτησης Electronic Air Suspension, θύρα φόρτισης στην πίσω αριστερή πλευρά του οχήματος. 


 
Βέβαια, η πιο σημαντική αλλαγή, είναι η επιλογή του νέου εξακύλινδρου diesel Ingenium κινητήρα που συνδυάζεται με ήπια υβριδικό σύστημα 48 βολτ, και προσφέρει στο Defender D300, 300 ίππους και 650 Nm ροπής με το 0-100 χλμ./ώρα να γίνεται σε 6,7 δευτερόλεπτα.
 
  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις