Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Νέο Mitsubishi Spacestar Ralliart 350 ίππων

9/11/2020

Το πιο παρανοϊκό Mitsubishi Spacestar της ανθρωπότητας, κυκλοφόρησε από τα χέρια της Ralliart. Το μικρό αυτοκίνητο πόλης, μετατράπηκε σε ένα τετρακίνητο mini διάβολο 350 ίππων.

Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, αλλά πραγματικά πιστεύουμε πως οι σχεδιαστές και εμπνευστές του πιο μικρού μοντέλου της Mitsubishi, δεν είχαν δει ούτε σε όνειρο, να αναλάβει στα χέρια της η Ralliart το Spacestar



Κι όμως είναι μαγικό, πως ένα αυτοκίνητο πόλης μπορεί να μετατραπεί σε ένα αγωνιστικό αγρίμι, έτοιμο χώμα, βράχους και λάσπες, σε αγώνες επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Αρχικά λοιπόν, το Ralliart Spacestar ενίσχυσε το πλαίσιο του με ένα roll cage, και με ειδικές προσαρμογές τοποθετήθηκε το σύστημα τετρακίνησης. Το mini EVO της Mitsubishi, δέχτηκε μερικές ακόμα επεμβάσεις στο αμάξωμα, ώστε να φιλοξενήσει και τους μεγάλους τροχούς αλλά και τα αγωνιστικών προδιαγραφών φρένα και αναρτήσεις. 



Κάτω από το καπό βρίσκουμε έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,6 λίτρου και απόδοσης 350 ίππων, ενώ εξωτερικά έχει εφοδιαστεί με ένα αεροδυναμικό kit, με την τεράστια αεροτομή να κλέβει την παράσταση. Η συγκεκριμένη έκδοση θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασίας και Ωκεανίας, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση αν το μοντέλο θα κυκλοφορήσει ευρέως στην αγορά, όπως κάνει η Toyota με το GR Yaris.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις