Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Νέο Nissan Navara στα τέλη της χρονιάς

26/10/2020

Με μοντέρνο σχεδιασμό, LED φώτα, 190 ίππους και πιθανή έκδοση off-road, η Nissan ετοιμάζεται να ανανεώσει το πολύ δημοφιλές Navara πριν το τέλος του έτους.

Το Nissan Navara (ή Nissan Frontier όπως ονομάζεται σε ορισμένες χώρες) θα αναβαθμιστεί λίαν συντόμως, και σύμφωνα με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν θα έχει άκρως μοντέρνα και δυναμική εμφάνιση.
Στο μπροστά μέρος, τα φώτα πλέον είναι τεχνολογίας LED και έχουν sport σχεδιασμό, με το εσωτερικό τους να είναι μαύρο, ενώ οι γραμμές τους δένουν οπτικά με τα νεύρα του προφυλακτήρα και τη γρίλια, η οποία διαθέτει εμφάνιση χρωμίου, έχει τραπεζοειδές σχήμα και κατεβαίνει λίγο πιο χαμηλά σε σχέση με τώρα, ενώ το πλαίσιό της συνεχίζεται και στο καπό, όπου αναγράφεται η ονομασία του μοντέλου, αποπνέοντας αέρα Αμερικάνικων κατασκευών.

Όσον αφορά την πίσω όψη, η πόρτα της καρότσας διατηρεί το κεκλιμένο –α λα ducktail – τελείωμα του προκατόχου της, λεπτομέρεια που δίνει sport χαρακτήρα στο pick-up της Nissan, ενώ στο κάτω μέρος της φιλοξενείται το λογότυπο του μοντέλου, με τα πίσω φανάρια να έχουν αποκτήσει και αυτά LED στοιχεία, κάτι που εκμοντερνίζει αρκετά το όχημα.
 


Εκτός αυτού, υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο εμφάνισης κάποιας off-road εκδοχής, η οποία θα περιλαμβάνει ελαφρώς ψηλότερη ανάρτηση, προστατευτικό bull-bar στον εμπρός προφυλακτήρα και πλαστικά στοιχεία που θα αντικαταστήσουν τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες των υπόλοιπων εκδόσεων και θα συνδυάζονται με πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών

Στις αγορές εκτός ΗΠΑ, όπως και η δική μας, το αυτοκίνητο αναμένεται να έρθει με turbo diesel κινητήρα απόδοσης 190 ίππων και 450Nm ροπής, ενώ η Αμερικάνικη αγορά θα έχει V6 βενζινοκινητήρα 3800 κυβικών.

Το Nissan Navara είναι ένα πολύ δημοφιλές pick-up στη χώρα μας, και οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να κάνουν πολύ λίγη υπομονή, αφού αναμένουμε την παρουσίαση του νέου μοντέλου πριν τελειώσει το 2020.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις