Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Νέο Subaru Forester 1.8 turbo

26/10/2020

Η Ιαπωνική βιομηχανία της Subaru, με σκοπό να δώσει περισσότερες επιλογές στο κοινό της, εφοδιάζει το Forester και με ένα νέο 1.8 boxer κινητήρα, με απόδοση 177 ίππων και 300 Νm ροπής. Θα έρθει όμως στην Ευρώπη?

Το Forester ήταν πάντα ένα σημείο αναφοράς για την Ιαπωνική βιομηχανία της Subaru, και πάντα θα λάβει πρώτο, τις αναβαθμίσεις των μοντέλων της φίρμας. Η Subaru λοιπόν, προχώρησε στην ενίσχυση της παλέτας των κινητήρων που εφοδιάζουν το μοντέλο.



Ο νέος τετρακύλινδρος 1.800άρης turbo boxer κινητήρας έχει την κωδική ονομασία CB18, με απόδοση 177 ίππους και 300 Νm ροπής. Προσφέρεται στην έκδοση Sport, με CVT κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης. Η Ιαπωνική βιομηχανία ανακοίνωσε πως βελτιωμένη και πιο σφιχτή είναι και η ανάρτηση στην έκδοση. Παράλληλα, προχώρησε σε κάποιες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση ώστε να προσφέρει πιο δυναμική παρουσία στο μοντέλο. Οι πιο ουσιαστικές είναι η μαύρη μάσκα και οι (επίσης) μαύρες 18αρες ζάντες, όπως επίσης και η εκτεταμένη χρήση δέρματος στο εσωτερικό. 



Αρχικά το Subaru Forester με τον 1.8 boxer turbo κινητήρα, θα διατεθεί στην Ιαπωνία. Οι πληροφορίες δεν αναφέρουν, αν περιμένουμε να τον δούμε και στις αγορές της Ευρώπης. Όμως, δεν θα έπρεπε? Η επιλογή ενός 1.8 turbo θα ήταν προσιτή για μεγαλύτερο τμήμα της αγοράς και πιστεύουμε πως θα έπρεπε να διατεθεί και στα μέρη μας.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις