Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Suzuki Grand Vitara, είναι και υβριδικό
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Suzuki Grand Vitara, είναι και υβριδικό

22/7/2022

Το νέο Suzuki Grand Vitara έχει σχεδιασμό που εντυπωσιάζει και καμπίνα με «άρωμα» πολυτέλειας. Το μοντέλο έκανε το ντεμπούτο του στην Ινδία, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να το δούμε και στην Ευρώπη, μιας και είναι υβριδικό.

Ιδού το νέο Suzuki Grand Vitara

Η Suzuki παρουσίασε επίσημα το νέο Grand Vitara, το οποίο θα ξεκινήσει να πωλείται στην Ινδία και μετέπειτα σε χώρες της Αφρικής, με το ενδεχόμενο να έρθει και στην Ευρώπη να είναι μεγάλο.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με παρουσιαστικό που τραβάει την προσοχή και αποπνέει κύρος

Το Suzuki Grand Vitara είναι «αδελφό» μοντέλο με το Toyota Urban Cruiser Hyryder. Αμφότερα έχουν εξελιχθεί από τη Suzuki, βασίζονται στην πλατφόρμα C της εταιρείας και κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Toyota στην Ινδία.

Το αυτοκίνητο ανήκει στην κατηγορία των μικρών SUV (B-SUV) και έχει μήκος 4,35 μέτρα, πλάτος 1,8 μέτρα και ύψος 1,65 μέτρα, με το μεταξόνιό του να είναι 2,6 μέτρα.
Εμφανισιακά, το μοντέλο έχει επιβλητική σχεδίαση και μοντέρνα στοιχεία, όπως τα διαιρούμενα φανάρια εμπρός, η μεγάλη μάσκα στη μέση του προφυλακτήρα, καθώς και τα μακρόστενα φανάρια στο πίσω μέρος, που χαρίζουν μία δόση κομψότητας.



Όντας SUV, η απόσταση από το έδαφος είναι αυξημένη, και περιμετρικά του αμαξώματος βρίσκονται προστατευτικά από άβαφο πλαστικό, τα οποία προεκτείνονται και στους θόλους των τροχών.

Το νέο Suzuki Grand Vitara δεν κρύβει τη συγγένειά του με το Toyota Urban Cruiser Hyryder, με τις κύριες διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων να είναι στη μάσκα του εμπρός προβόλου, τα λεπτότερα φώτα ημέρας, καθώς και τα πίσω φανάρια που είναι πιο σκούρα.
 

Ντιζαϊνάτο εσωτερικό με αρκετές ανέσεις

Περνώντας στο εσωτερικό του Suzuki Grand Vitara, παρατηρούμε πως η καμπίνα αποπνέει αίσθηση πολυτέλειας, χάρη στις επενδύσεις από συνθετικό δέρμα που προεκτείνονται και στο κάτω μέρος του ταμπλό, τις λεπτομέρειες με εμφάνιση αλουμινίου, καθώς και την οθόνη 9 ιντσών για το σύστημα infotainment, η οποία στις πιο «πλούσιες» εκδόσεις εξοπλισμού συνδυάζεται με ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών και Head-Up Display.



Αλλα στοιχεία που διαθέτει το αυτοκίνητο είναι 6 αερόσακοι, ψυχόμενα καθίσματα, πανοραμική γυάλινη οροφή, αεραγωγοί για τους πίσω επιβάτες καθώς και camera 360 μοιρών.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε