Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο έμβλημα θα είναι σε ασπρόμαυρο χρώμα αντί για μπλε, μαύρο και άσπρο και θα λανσαριστεί για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

To σχήμα του θα είναι το ίδιο αλλά αναγράφεται όλο το όνομα της μάρκας από την Βαυαρία: «Bayerische Motoren Werke».

Κορυφαία μοντέλα BMW με νέο σήμα

27/9/2017

Διαρροές των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι η BMW σχεδιάζει να υιοθετήσει νέο έμβλημα για τα κορυφαία μοντέλα της γκάμας της. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Oι premium αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν όσο μπορούν να μειώσουν τις τιμές των μοντέλων, ώστε τα κάνουν πιο προσιτά στο ευρύ κοινό και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Ωστόσο αυτό εκτός από θετικά έχει και αρνητικά αποτελέσματα καθώς αυτή τους η προσπάθεια χαλάει την εικόνα των premium αυτοκινητοβιομηχανιών και εμφανίζεται πιο «φθηνή».

Σε αυτό το πρόβλημα η BMW έρχεται για να δώσει την λύση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η βαυαρική μάρκα θα ξεκινήσει να χρησιμοποιεί ένα νέο έμβλημα για να διαφοροποιήσει τα μοντέλα εκείνα που θα βρίσκονται στην κορυφή της γκάμας. Το νέο έμβλημα θα είναι σε ασπρόμαυρο χρώμα αντί για μπλε, μαύρο και άσπρο και θα λανσαριστεί για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης σε μοντέλα όπως: Σειρές 7 και 8, X7 και i8. To σχήμα του θα είναι το ίδιο αλλά αναγράφεται όλο το όνομα της μάρκας από την Βαυαρία: «Bayerische Motoren Werke».

Ο αντιπρόεδρος της BMW, κ. Ηildegard Wortmann δήλωσε: « Έχουμε μια ιστορία 100 ετών και πιστεύουμε είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε. Είναι μια νέα ταυτότητα, πιο συναισθηματική». Η ΒΜW δεν είχε ποτέ μια μάρκα όπως η Mercedes έχει την AMG, όμως πλέον η φίρμα ίσως μπορεί να καταφέρει το ίδιο αποτέλεσμα με πολύ πιο απλό και αποτελεσματικό τρόπο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις