Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Nissan JUKE: Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ

27/7/2021

Η Nissan, στο κλίμα του καλοκαιριού, παρουσίασε την ειδική έκδοση του Juke, Fuji Sunset Buggy, για όσους αγαπάνε τις παραλίες, τα θαλάσσια σπορ και ιδιαίτερα το surf!

Η ιαπωνική εταιρία δεν επαναπαύεται ούτε μέσα στο καλοκαίρι και παρουσίασε στην Ισπανία ένα πρωτότυπο αλλά πλήρης λειτουργικό Nissan Juke, που θα λατρέψουν όσοι ασχολούνται με θαλάσσια σπορ και αναζητούν τις καλύτερες παραλίες με σανίδες surf στην οροφή του αυτοκινήτου. Το crossover έχει πάρει την ονομασία Fuji Sunset Buggy, χάρη στο ομώνυμο εξωτερικό χρώμα της γκάμας του μοντέλου που συνδυάζει τους πορτοκαλί τόνους του ηλιοβασιλέματος πάνω από το όρος Fuji στην Ιαπωνία με τα μεσογειακά ηλιοβασιλέματα.  


Το JUKE πήρε το όνομα του χάρη στο χρώμα που συνδυάζει τους πορτοκαλί τόνους του ηλιοβασιλέματος πάνω από το όρος Fuji στην Ιαπωνία με τα μεσογειακά ηλιοβασιλέματα

Το JUKE πήρε το όνομα του χάρη στο χρώμα που συνδυάζει τους πορτοκαλί τόνους του ηλιοβασιλέματος πάνω από το όρος Fuji στην Ιαπωνία με τα μεσογειακά ηλιοβασιλέματα

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Για την κίνηση του αυτοκινήτου, κάτω από το καπό, υπάρχει ο βενζινοκινητήρα DIG-T 1.000 κυβικών εκατοστών και απόδοσης 114 ίππων, που καταφέρνει και συνδυάζει καλές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση. Το ιαπωνικό crossover διαθέτει το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας NissanConnect που έρχεται μαζί με οθόνη αφής 8 ιντσών καθώς και Wi-Fi Hotspot εντός του αυτοκινήτου. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα αναγνώρισης φωνής ενώ χάρη στη τεχνολογία ProPILOT της Nissan το Juke προσφέρει ηλεκτρονική υποβοήθηση διεύθυνσης, επιτάχυνσης και πέδησης, σχεδιασμένη τόσο για χρήση σε αυτοκινητόδρομο όσο και σε δρόμο μιας λωρίδα.

Η τιμή του Nissan Juke στην ελληνική αγορά ξεκινάει από τα 18.700 ευρώ στη βασική  έκδοση Energy. 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε