Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Nissan Juke: Έρχεται νέα έκδοση
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan Juke: Έρχεται νέα έκδοση

Διαβάστηκε από 14935 αναγνώστες - 25/1/2022

Η Nissan στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Warner Bros αποκάλυψε μία νέα ειδική έκδοση του Juke με το όνομα Kiiro, η οποία και θα κάνει το ντεμπούτο της μαζί με την επερχόμενη ταινία του Batman.

Η νέα ταινία του Batman αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους λονδρέζικους κινηματογράφους στις 4 Μαρτίου και στο πλαίσιο της συνεργασίας της Nissan με τη Warner Bros, αποφάσισε να αποκαλύψει μία νέα ειδική και περιορισμένη έκδοση για το Juke με το χαρακτηριστικό όνομα Kiiro

Μοναδική εμφάνιση 

Το Juke Kiiro χαρακτηρίζεται από τις κίτρινες λεπτομέρειες  που υπάρχουν στους προφυλακτήρες και τα πλαϊνά μαρσπιέ, σε συνδυασμό με το Ceramic Grey χρώμα του αμαξώματος, ενώ οι καθρέπτες και η οροφή έχουν μαύρη απόχρωση με λευκά γραφικά ολοκληρώνοντας την αντίθεση. Την εξωτερική ενδιαφέρουσα εμφάνιση συμπληρώνουν οι γυαλιστεροί μαύροι τροχοί μεγέθους 19 ιντσών. 

Με 8άρα οθόνη στο εσωτερικό 

Στην καμπίνα συναντάμε τις μαύρες υφασμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων με ένθετα από δέρμα syntech σε μαύρο και γκρι χρώμα, καθώς οι κίτρινες ραφές γύρω από την καμπίνα δίνουν μία ωραία αντίθεση. Επιπρόσθετα, μία μικρή ταμπέλα αλουμινίου στην κεντρική κονσόλα μαρτυράει το όνομα της ειδικής έκδοσης. Στον βασικό εξοπλισμό βρίσκουμε μία 8άρα οθόνη αφής για το infotainment με συνδεσιμότητα Android Auto / Apple Carplay, συμβατότητα Google Assistant / Amazon Alexa, καθώς και TomTom Maps & Live Traffic. 

114 άλογα από τον 1.000αρη κινητήρα 

Το μοντέλο εφοδιάζεται μόνο από τον υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα 1,0 λίτρου, που αποδίδει 114 ίππους και 200 Nm ροπής, καθώς συνδυάζεται είτε με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Το Nissan Juke Kiiro θα έχει περιορισμένο αριθμό παραγωγής που αγγίζει τις 5.000 μονάδες

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η νέα έκδοση Nissan Juke Kiiro με άρωμα από ταινία. 
Μοναδική εξωτερική εμφάνιση με κίτρινες λεπτομέρειες. 
19άρες ζάντες και 8άρα οθόνη στο εσωτερικό. 
Κάτω από το καπό, ο 1.000άρης κινητήρας 114 ίππων. 
Περιορισμένη αριθμός 5.000 μονάδων. 
Εσύ θα διάλεγες μια ειδική έκδοση για να ξεχωρίζεις ή για να κρατήσει μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία; 

 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε