Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Nissan Patrol Nismo: Αποκάλυψη για το θωρηκτό των 434 ίππων

1/4/2021

Η επιβλητική του εμφάνιση, με το bodykit και τις ζάντες 22 ιντσών συνοδεύεται από έναν θηριώδη V8 κινητήρα 434 ίππων. Αυτή είναι η κορυφαία έκδοση του Nissan Patrol δια χειρός Nismo.

Περίπου δύο χρόνια μετά την επίσημη παρουσίασή του, το Nissan Patrol αποκτά μία σκληροπυρηνική έκδοση που εντυπωσιάζει σε αισθητικό επίπεδο, αλλά και στον τομέα των επιδόσεων. Ας δούμε το νέο δημιούργημα του τμήματος Nismo της ιαπωνικής φίρμας.

Εξωτερικά, το νέο Nissan Patrol Nismo έρχεται με ένα εντυπωσιακό bodykit με κόκκινο φινίρισμα στο κάτω μέρος του. Ο εμπρός προφυλακτήρας είναι ιδιαίτερα επιβλητικός, δίνει ένα άγριο ύφος και φέρει τεράστιες εισαγωγές αέρα, ενώ στο πλαϊνό τμήμα «πρωταγωνιστούν» οι τεράστιες ζάντες μεγέθους 22 ιντσών. Παρόμοια αισθητική ακολουθείται και στο πίσω μέρος, εκεί που συναντάμε διπλή απόληξη της εξάτμισης, διαχύτη, αλλά και μία αεροτομή.

Παρόμοιο κλίμα επικρατεί και στο εσωτερικό του κορυφαίου Patrol, με το κόκκινο χρώμα και τις δερμάτινες επενδύσεις τύπου alcantara να κυριαρχούν. Η χαρακτηριστική λωρίδα στο τιμόνι,  οι carbon επιφάνειες και τα αλουμινένια πεντάλ είναι στοιχεία που το καθιστούν ιδιαίτερα sportive, ενώ στην κεντρική κονσόλα κυριαρχούν δύο ψηφιακές οθόνες αφής. Εννοείται ότι το περιβάλλον είναι αρκετά high tech αφού υπάρχουν οθόνες ενσωματωμένες στα προσκέφαλα, συστήματα Apple CarPlay - Android Auto, αλλά και σύστημα ήχου Bose 13 ηχείων.

Περνάμε στον κινητήρα, εκεί όπου υπάρχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Κάτω από το καπό του Nissan Patrol Nismo, λοιπόν, βρίσκεται ένας θηριώδης V8 κινητήρας χωρητικότητας 5,6 λτ., ο οποίος αποδίδει 434 ίππους και 560 Nm ροπής. Η κίνηση θα περνά ασφαλώς και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου σασμάν 7 σχέσεων, ενώ για την ώρα δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι επιδόσεις του μοντέλου. Επιπλέον σημαντικές αναβαθμίσεις είναι η βελτίωση του συστήματος διεύθυνσης, αλλά και η τοποθέτηση νέας, πιο σπορ ανάρτησης της Bilstein.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις