Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Nissan Qashqai: Τι το κάνει να ξεχωρίζει;
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan Qashqai: Τι το κάνει να ξεχωρίζει;

Διαβάστηκε από 10480 αναγνώστες - 12/10/2022

Tο Nissan Qashqai έχε κερδίσει το Ελληνικό κοινό και συνεχίζει να πρωτοπορεί σε κάθε νέα έκδοση του, με αποτέλεσμα να το έχουμε κατατάξει στα πιο hot αυτοκίνητα που επιλέγουν οι Έλληνες. Που ξεχωρίζει όμως το νέο Nissan Qashqai;

Από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα της Ελλάδας το Nissan Qashqai

Δεν χρειάζεται να ξέρεις τις πωλήσεις των αυτοκινήτων στην χώρα μας για να καταλάβεις πως το Nissan Qashqai αποτελεί ένα από τα αγαπήμενα μοντέλα της Ελληνικής αγοράς. Λίγο να παρατηρείς τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν δίπλα σου στους δρόμους, καταλαβαίνεις το πάθος των Ελλήνων.



Σε μια εποχή που οι Έλληνες αναζητούσαν ένα αυτοκίνητο που θα κάλυπτε όλες τις ανάγκες του, και παράλληλα να είναι και αξιόπιστο, ήρθε η Nissan να μας μυήσει στην κατηγορία των SUV.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αρπάζει και είναι και αθόρυβο

Στην 3η γενιά του Nissan Qashqai, βρίσκουμε τον 1.300αρι κινητήρα που αποδίδει είτε 140 ίππους, είτε 158, αλλά όποια κι αν επιλέξεις, η κατανάλωση καυσίμου είναι σε πολύ λογικά πλαίσια στην κατηγορία του. Παράλληλα καταφέρνει να είναι και απίστευτα αθόρυβο, αφού ο κινητήρας του δεν θα σε κουράσει ποτέ. 



Το ήπια 12βολτο υβριδικό σύστημα δίνει boost στις χαμηλές στροφές (έως τις 2.000) και δεν χρειάζεται να πατήσεις βαθιά το γκάζι. Στην επιβράδυνση, μπαίνει σε λειτουργία brake-on, δηλαδή σβήνει ο κινητήρας κάτω από τα 18 χλμ./ώρα και αποθηκεύεται ενέργεια.

Πολύ καλή ανάρτηση για όλα τα γούστα

Αυτό που μας άρεσε πολύ στο Nissan Qashqai είναι η ανάρτηση του αυτοκινήτου, που καλύπτει όλες τις ανάγκες του οδηγού. Η ανάρτηση του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σφιχτή, που μαζί με το «ακριβές» τιμόνι κάνουν την εμπειρία οδήγησης, πολύ όμορφη. Παράλληλα, καταφέρνει να αποσβένει εξαιρετικά τις ανωμαλίες των Ελληνικών δρόμων, χωρίς να κοπανάει και να ενοχλεί τους επιβάτες. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε