Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το SUV του Ερ. Σταυρού στο Παρίσι.

Ο Ερυθρός Σταυρός στην έκθεση του Παρισιού (+vid)

3/10/2018

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι έχει ανοίξει τις πύλες του, ωστόσο εκτός από τα συμβατικά αυτοκίνητα που παρουσιάζονται μπροστά στο κοινό παρουσιάζονται υπάρχουν και τα ειδικά οχήματα,. Ένα από αυτά είναι και το συγκεκριμένο Land Rover Discovery .

Το ειδικά διαμορφωμένο SUV αποτελεί μέρος της συνεργασίας του Ερυθρού Σταυρού και του τμήματος Land Rover Special Operations Vehicles και θα δοθεί στη διάθεση των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού της Αυστρίας.
 
Όπως είναι λογικό το ειδικό Discovery έχει μεγάλες διαφορές με το συμβατικό SUV που προσφέρει στους πελάτες της η βρετανική μάρκα. Και αν στο εξωτερικό μέρος οι διαφορές είναι εύκολα ορατές η μάρκα μας ενημερώνει για αυτές που έχουν συμβεί στο εσωτερικό. Εκεί έχει εγκατασταθεί στη ουσία ένα υπερσύγχρονο κινητό τηλεφωνικό κέντρο το οποίο εξοπλίζεται από τέσσερεις κεραίες , ενώ μέρος του εξοπλισμού είναι και ένα drone με ενσωματωμένη θερμική κάμερα που μπορεί να εντοπίσει ανθρώπους από τα 440 μέτρα και οχήματα που βρίσκονται ένα χιλιόμετρο μακριά.

Τέλος να τονίσουμε πως το Land Rover Discovery του Ερυθρού Σταυρού παίρνει ισχύ από ένα κινητήρα ντίζελ 3,0 λίτρων που προσφέρει 258 ίππους. Για να δείτε σε δράση το ιδιαίτερο αυτό Discovery ρίχτε μία ματιά στο παρακάτω βίντεο.     
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις