Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
7 φωτογραφίες »

Ολόφρεσκο και δυναμικό Audi Q5

Διαβάστηκε από 7720 αναγνώστες - 30/6/2020

Η Γερμανική βιομηχανία της Audi, ξεσκόνισε για τα καλά το Q5 και παρουσίασε και επίσημα την ανανεωμένη έκδοση του δυναμικού SUV. Στόχος ήταν να καλύψει όλες τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού και το κατάφερε σε όλα τα επίπεδα.

Από την πρώτη ματιά που θα ρίξεις στο ανανεωμένο Audi Q5, θα δεις τον ολοκαίνουργιο εμπρός προφυλακτήρα με τους μεγαλύτερους και πιο επιθετικούς αεραγωγούς, την νέα γρίλια, αλλά και τα νέα LED φώτα μπροστά (LED Matrix προαιρετικά) και OLED πίσω. Το ανανεωμένο Audi Q5 είναι πλέον διαθέσιμο και σε δύο νέα χρώματα (District Green και Ultra Blue) αλλά και με καινούργια set ζάντες.



Το μήκος του αυτοκινήτου αυξήθηκε κατά 19 χιλιοστά, αλλά το πλάτος και το ύψος παραμένουν ίδια. Το μεταξόνιο μετράται στα 2,82 μέτρα ενώ ο χώρος αποσκευών ορίζεται από τα 550 έως και τα 1.550 λίτρα ανάλογα την θέση των πίσω καθισμάτων.



Στο εσωτερικό συναντάμε μια νέα 10,1 ιντσών οθόνη αφής με το σύστημα infotainment MIB 3, ενώ εντυπωσιακός είναι και ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων μεγέθους 12,3 ιντσών. To σύστημα infotainment υποστηρίζει λειτουργίες Apple CarPlay, Android Auto, Audi Connect και Amazon Alexa.



Η ανανεωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη με τον ήπια υβριδικό 2 λίτρων TDI με ισχύ 204 ίππων και 400 Nm ροπής. Σε λίγο διάστημα από σήμερα, η Audi θα προσφέρει δύο ακόμα εκδόσεις του 4κύλινδρου TDI, ένα V6 TDI κινητήρα και δύο 2λιτρες επιλογές βενζίνης. Επίσης, η έκδοση plug-in υβριδική θα προσφερθεί για μια ακόμη φορά σε δύο εκδόσεις ισχύος
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις