Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Opel Mokka: Έκδοση GSe με άρωμα «OPC»

Opel Mokka: Έκδοση GSe με άρωμα «OPC»

Διαβάστηκε από 8940 αναγνώστες - 6/8/2022

Η Opel πάει ένα βήμα παρακάτω τη γκάμα του Mokka, επαναφέροντας στο προσκήνιο τις σπορ και οδηγοκεντρικές εκδόσεις , αυτή τη φορά όμως ηλεκτρικές και με το ακρωνύμιο GSe.

Έρχεται η σπορ έκδοση του Mokka-e

Η Opel είχε αφήσει τη δική της ιστορία με τις σπορ εκδόσεις των μοντέλων της γκάμας της, προσφέροντας τις πιο οδηγοκεντρικές προτάσεις GSi και OPC, οι οποίες στόχευαν περισσότερο στο δυναμικό χαρακτήρα αλλά και στην οδηγική απόλαυση. Παρότι αυτές οι εκδόσεις ανήκουν πια στο παρελθόν, η Opel δεν έχει ξεχάσει το sport DNA της και επαναφέρει τις ισχυρές εκδόσεις αλλά αυτή τη φορά με ηλεκτρικά μοτέρ.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σπορ με επιθετική εμφάνιση

Την αρχή φαίνεται πως θα κάνει το B-SUV της γερμανικής φίρμας, το ηλεκτρικό Mokka-e στην έκδοση GSe. Η νέα δυναμική πρόταση θα διαθέτει μία πιο επιθετική εμφάνιση, αφού θα «φουσκώσουν» ελαφρώς οι προφυλακτήρες, με μεγαλύτερους πλαϊνούς αεραγωγούς για την βέλτιστη ψύξη των φρένων και άλλα αεροδυναμικά βοηθήματα. Στο πίσω μέρος πέρα του ανασχεδιασμένου προφυλακτήρα, το δυναμικό χαρακτήρα θα ολοκληρώνουν μία αεροτομή και ένας διαχύτης, που θα βελτιώνουν την αεροδυναμική, θα μειώνουν την κατανάλωση και θα αυξάνουν τις επιδόσεις του ηλεκτρικού μοντέλου.

160 ηλεκτρικούς ίππους & μεγαλύτερη μπαταρία

Πέραν όμως της εμφάνισης, αναβαθμίσεις θα γίνουν και στα μηχανικά μέρη του Mokka-e. Μπορεί η Opel ακόμα να μην έχει αποκαλύψει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, αλλά οι φήμες μιλούν για αυξημένη απόδοση στους 160 ηλεκτρικούς ίππους, ενώ θα εφοδιάζεται με μία μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας από τις 50 kWh. Η ιπποδύναμη θα συνεχίσει να μεταφέρεται στους εμπρόσθιους τροχούς, καθώς πλέον θα προικίζεται με μία αναβαθμισμένη ανάρτηση με σπορ καταβολές και καλύτερο σύστημα πέδησης.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε