Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Dodge Challenger δια χειρός Liberty Walk

22/4/2019

Αμερική VS Ιαπωνία= Χ Το Αμερικανικό αυτοκίνητο πέρασε την πόρτα του Ιαπωνικού βελτιωτικού οίκου Liberty Walk και η συνάντηση των δύο διαφορετικών κόσμων απέφερε ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δείτε το αποτέλεσμα αυτου «γάμου»..

Το Dodge Challenger, είναι το αυτοκίνητο που έλαβε τις περιποιήσεις της βελτιωτικής εταιρείας που ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν έχει εντυπωσιάσει με τα πρότζεκτ που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας.



Οι αλλαγές στο Αμερικανικό muscle αυτοκίνητο ξεκίνησαν με ένα εμπρόσθιο χείλος που τελειώνει χιλιοστά πάνω από το έδαφος, ενώ στη συνέχεια βλέπουμε τα πρόσθετα φτερά να δίνουν μεγαλύτερο εύρος στο αυτοκίνητο. Ένα νέο σύστημα αερανάρτησης φέρει ευθύνη για το χαμήλωμα, ενώ οι τροχοί 20 ιντσών συνδυάζονται με ελαστικά Pirelli P Zero, με τα ελαστικά του πίσω μέρους να είναι φαρδύτερα από τα μπροστά.
Κλείνοντας να πούμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Liberty Walk ασχολείται με την βελτίωση ενός Challenger, όμως κάθε φορά που το κάνει προσφέρει κάτι το διαφορετικό στο χώρο των βελτιώσεων.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις