autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Mercedes AMG GT 63 S BRABUS

30/5/2019

Η τελευταία δημιουργία της BRABUS είναι η αναβαθμισμένη έκδοση της AMG GT 63 S, με τα 800 άλογα και τα 1.000 Νm ροπής.. Αυτοκίνητο για ...λίγα χέρια!

Mε 639 άλογα κάτω από το καπό της, η Mercedes AMG GT 63 S αποτελεί το πιο ισχυρό μοντέλο της γερμανικής μάρκας, εξαιρουμένου του One υπερ-αυτοκινήτου.

Η BRABUS ωστόσο δεν ικανοποιείται εύκολα και για αυτό αποφάσισε να δώσει στο γερμανικό coupe 161 άλογα παραπάνω, φτάνοντας την ισχύ του στα 800 άλογα και την ροπή στο στρογγυλό νούμερο των 1.000 Νm. Σαν αποτέλεσμα, το σπριντ από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα γίνεται τώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα (τρία δέκατα πιο γρήγορα σε σχέση με το εργοστασιακό), με την μέγιστη τελική ταχύτητα να συνεχίζει να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 315 χλμ./ώρα. Για να αυξηθεί η ισχύς, η BRABUS κάνει λόγο πως τοποθέτησε τα δικά της turbo και επαναπρογραμμάτισε τον εγκέφαλο του V8 twin-turbo 4,0 λίτρων μοτέρ.
 

Για να ξεχωρίσει από την εργοστασιακή GT 63 S, η εταιρεία προσφέρει πλήθος ανθρακονημάτινων μερών όπως νέους διαχύτες εμπρός και πίσω, μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα, και νέες απολήξεις εξάτμισης με φινίρισμα από τιτάνιο. Στο πλάι, το μάτι πέφτει πάνω στις ξεχωριστές 21 ιντσών μπροστά και στις 22 ιντσών ζάντες πίσω που σε συνδυασμό με το κατά 25 χιλιοστών χαμηλωμένο αμάξωμα, κάνουν το μοντέλο επιδόσεων να φαίνεται ακόμα πιο επιθετικό.



Στον εσωτερικό διάκοσμο, προσφέρεται φινίρισμα από ανθρακόνημα, επένδυση από ξύλο και πολυτελές δέρμα Alcantara, εμβλήματα της εταιρείας, αλουμινένια πεντάλ, ραφές άσπρου χρώματος, ειδικό φωτισμό κ.α. Το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει στις αύριο στις 30 Μαίου στο 16ο Top Marques Monaco.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις