Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ενσωματώνει μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα.

Η Supra υιοθετεί ένα μικρό πίσω σπόιλερ και δεν διαθέτει μεγάλη αεροτομή.

Το μαύρο δίνει στο μοντέλο πιο επιθετικό παρουσιαστικό.

Η Supra υιοθετεί ένα μικρό πίσω σπόιλερ και δεν διαθέτει μεγάλη αεροτομή.

Πιο «επιθετική» η Supra

28/2/2018

Η Τοyota είναι έτοιμη να την παρουσιάσει στην Γενεύη, λίγο πριν όμως γίνει αυτό, ήρθε στο φως ένα νέο ψηφιακό σχέδιο από φίλους του μοντέλου.

Ένα μήνα πριν την επίσημη παρουσίαση της Supra στην Γενεύη και ακόμα και αν υπάρχουν πληροφορίες πως θα πρόκειται για ένα concept κάτω από την Gazoo Racing, κάποιοι φίλοι της μάρκας πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και δημοσιοποίησαν το δικό τους σκίτσο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, το νέο ψηφιακό σχέδιο έχει δανειστεί πολλά στοιχεία από δεκάδες προηγούμενα σκίτσα που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς και σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε από την Τοyota, δίνουν μια σωστή πρώτη γεύση για την σχεδιαστική ταυτότητα που θα υιοθετήσει το μοντέλο.

Σε σχέση με άλλα σκίτσα, η Supra υιοθετεί ένα μικρό πίσω σπόιλερ και δεν διαθέτει μεγάλη αεροτομή, ο μπροστινός της προφυλακτήρας ενσωματώνει μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα ενώ τέλος το μάτι πέφτει στις μαύρου χρώματος κολόνες και ζάντες. Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στα SUV που το μαύρο χρησιμοποιείται για να του δώσει πιο σκληροτράχηλο χαρακτήρα, εδώ δίνει στο μοντέλο πιο επιθετικό παρουσιαστικό.

Eσείς πώς σας θέλατε να είναι η νέα Supra;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις