Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η πρώτη ηλεκτρική Ferrari εμφανίστηκε άκρως καμουφλαρισμένη!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η πρώτη ηλεκτρική Ferrari εμφανίστηκε άκρως καμουφλαρισμένη!

27/6/2024

Η πρώτη ηλεκτρική Ferrari ετοιμάζεται.
Τα κίτρινα αυτοκόλλητα μαρτυρούν την ηλεκτρική φύση του μοντέλου.
Πιθανότατα θα κοστίζει πάνω από 500.000 ευρώ.
Στο προσκήνιο και δεύτερο ηλεκτρικό από τη Ferrari.

Η πρώτη ηλεκτρική Ferrari ετοιμάζεται

Όλα δείχνουν πως μία καμουφλαρισμένη Ferrari, η οποία εμφανίστηκε στο δρόμο, είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της ιταλικής μάρκας, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης. Η Ferrari ανακοίνωσε στα τέλη του 2019 ότι θα παρουσιάσει το παρθενικό της ηλεκτρικό περίπου στα μέσα αυτής της 10ετίας και οι κατασκοπευτικές εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνουν πως οι άνθρωποι της μάρκας εργάζονται πάνω σε αυτό.

Τα κίτρινα αυτοκόλλητα μαρτυρούν την ηλεκτρική φύση του μοντέλου

Οι μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης είναι ξεκάθαρο πως είναι ψεύτικες, κίνηση που έχει κάνει και η Porsche με την ηλεκτρική Boxster. Επίσης, τα κίτρινα αυτοκόλλητα υψηλής τάσης δείχνουν επίσης ότι έχουμε να κάνουμε με ηλεκτρικό όχημα. Από κει και πέρα φαίνεται πως το αμάξωμα προέρχεται από τη Maserati Levante, ενώ οι προβολείς από τη Ferrari Roma.

Πιθανότατα θα κοστίζει πάνω από 500.000 ευρώ

Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους για την πρώτη ηλεκτρική Ferrari είναι ελάχιστες. Πρόσφατα, το Reuters ανέφερε σε ρεπορτάζ του ότι το κόστος απόκτησης θα είναι στις 500.000 ευρώ. Επίσης, η πρεμιέρα της υπολογίζεται το 2025 και το λανσάρισμά της στις αγορές το 2026.

Στο προσκήνιο και δεύτερο ηλεκτρικό από τη Ferrari

Τέλος, φήμες αναφέρουν πως η Ferrari έχει στα σκαριά και ένα δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο, που όμως βρίσκεται σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις