Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πλησιάζει η ώρα για το Hybrid Supercar της Ferrari

10/5/2019

Τις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστεί το νέο υβριδικό Supercar της Ferrari. Πηγές αναφέρουν πως θα ταράξει την αγορά των exotic cars. Τι μας ετοιμάζουν τελικά οι Ιταλοί?

Μπορεί στην τελευταία συνέντευξη Τύπου η προσοχή όλων να στράφηκε στα οικονομικά δεδομένα του πρώτου τετραμήνου της Ferrari, ωστόσο ο επικεφαλής της ιταλικής φίρμας, Louis Camilieri δεν δίστασε να αποκαλύψει κάποια πρώτα στοιχεία για το επερχόμενο μοντέλο της πασίγνωστής εταιρείας κατασκευής σπορ αυτοκινήτων που θα ντεμπουτάρει σύντομα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έγιναν γνωστά, το νέο μοντέλο θα είναι υβριδικό και θα έχει πανέμορφη εξωτική εμφάνιση και εξαιρετικές επιδόσεις. Ο ίδιος ο Camilieri ξεκαθάρισε πως το –χωρίς όνομα- ακόμα μοντέλο θα τοποθετηθεί πάνω από την 812 Superfast στην γκάμα της εταιρείας και «δεν είναι ακριβώς αντικαταστάτης της 488» ενώ έκανε λόγο πως θα εξοπλιστεί με συστήματα τεχνολογίας τελευταίας γενιάς.
Ερωτήματα προκαλεί ωστόσο το γεγονός ότι το αυτοκίνητο που βρέθηκε στον φακό των κατασκόπων το προηγούμενο διάστημα είχε σαφείς ομοιότητες στην 488, κάτι που σημαίνει πως το «νέο μοντέλο» θα πρόκειται ουσιαστικά για μια πιο ισχυρή και ακριβή έκδοση της 488 με ιπποδύναμη πάνω από τα 710 άλογα της Pista. Tέλος, o Camilieri γνωστοποίησε πως η Maserati θα σταματήσει να λαμβάνει κινητήρες Ferrari το 2021 ή το 2022.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις