Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
7 φωτογραφίες »

Πόσο κοστίζει το νέο Subaru Outback;

14/6/2021

Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά είναι το νέο Subaru Outback, το οποίο στην 6η του γενιά εξακολουθεί να ξεχωρίζει για τις τεχνολογίες και τις off-road δυνατότητές του. Ποιο το κόστος του;

Εκρηκτικό, θηριώδες, full της τεχνολογίας και απόλυτα κομψό. Η ναυαρχίδα της Subaru, το θρυλικό SUV Outback, βρίσκεται πλέον στις ελληνικές αντιπροσωπείες και ετοιμάζεται για νέα ταξίδια στους δρόμους και τα... βουνά της χώρας μας. Το επιβλητικό SUV στην 6η του γενιά είναι ένα μοντέλο που δεν ξεχνά τις καταβολές του, παρά συνεχίζει να προσφέρει τα ίδια πλεονεκτήματα τα οποία το καθιέρωσαν ως μία αξιόπιστη πρόταση σε όσους ψάχνουν περισσότερο «σκληραγωγημένα» μοντέλα.
 
Με μήκος 4.870 χιλιοστά, πλάτος στα 1.875 το ύψος στα 1.670 το Subaru Outback προσφέρει top ευρυχωρία και άνεση σε οδηγό και συνεπιβάτες. Μάλιστα, με την την εκ των κορυφαίων ανάμεσα στα SUV απόσταση από το έδαφος στα 21,3 εκατοστά αιτιολογεί στο έπακρο και τις off-road δυνατότητές του, τις οποίες εξυπηρετεί και η μόνιμη συμμετρική τετρακίνηση All-Wheel-Drive. Σε επίπεδο κίνησης συναντάμε τον boxer τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα των 169 ίππων και των 252 Nm ροπής. Η κίνηση περνά στους 4 τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου CVT, το οποίο σε χειροκίνητη λειτουργία έχει 8 σχέσεις.
 
Υπερπλήρης είναι ο βασικός εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει οθόνη αφής 11,6 ιντσών, EyeSight Driver Assist Technology (σύστημα με κάμερες για διπλάσια γωνία θέασης), νέο λογισμικό αναγνώρισης εικόνας για την λειτουργία 11 συστημάτων ασφαλείας, κάμερα αναγνώρισης προσώπου που προσαρμόζεται ανάλογα με τον κάθε οδηγό (θέση καθίσματος, καθρέπτες, κλιματισμό, κλπ.) κ.α..
 
Το νέο Subaru Outback προσφέρεται σε 3 εκδόσεις εξοπλισμού, Style, Adventure και Premium με τιμές αντίστοιχα στα 57.570 ευρώ, 60.750 ευρώ και 65.550 ευρώ. Τα τέλη κυκλοφορίας του ανέρχονται στα 164 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις