Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
11 φωτογραφίες »

Πρεμιέρα για την ανανεωμένη Porsche Macan

20/7/2021

Πρεμιέρα έκανε η ανανεωμένη Porsche Macan, που παρουσιάστηκε ακόμα πιο ισχυρή σε όλες τις εκδόσεις και με αυξημένο το σπορ στοιχείο.

Παρούσα είναι πλέον η ανανεωμένη Porsche Macan η οποία παρουσιάστηκε επίσημα από τη γερμανική μάρκα με μικρές οπτικές ενημερώσεις, επιπλέον ισχύ σε όλες τις εκδόσεις της, αλλά χωρίς την Macan Turbo στην γκάμα της.

Οι παραδόσεις της ανανεωμένης Porsche Macan θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Οι παραδόσεις της ανανεωμένης Porsche Macan θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Όπως λοιπόν διαμορφώνονται τα πράγματα μετά και την ανανέωση του γερμανικού SUV, κορυφαία έκδοση είναι η GTS η οποία εξοπλίζεται από τον twin-turbo 2,9 λίτρων V6 κινητήρα και προσφέρει 440 ίππους, ήτοι 60 περισσότερα αλόγα σε σχέση με πριν. Με το προαιρετικό πακέτο Sport Chrono, η Porsche λέει ότι συγκεκριμένο μοντέλο κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 272 χλμ./ώρα.
Προχωρώντας παραπέρα και φτάνοντας στη βάση της γκάμας, ο τετρακύλινδρος τούρμπο 2λιτρος κινητήρας του βασικού μοντέλου έχει ανεβάσει την ισχύ του στα 265 άλογα (από 245) ενώ το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί 6,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική αγγίζει τα 232 χλμ./ώρα.  Σε ότι αφορά την Macan S και εκεί θα βρούμε το μοτέρ της GTS (twin-turbo 2,9 λίτρων V6), όντας ωστόσο ρυθμισμένο να αποδίδει 380 ίππους. Το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνονται σε 4,6 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 259 χλμ./ώρα. Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται με το αυτόματο κιβώτιο PDK διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων.
 
Στο εξωτερικό θα μπορέσει κανείς να εντοπίσει μικρές οπτικές ενημερώσεις. Η μπροστινή μάρκα αποκτά έναν ενσωματωμένο αεραγωγό και ένα πρόσωπο εν γένει το οποίο μοιάζει πιο συμμετρικό. Οι προβολείς LED είναι στάνταρ και η Porsche λέει ότι δεν υπάρχουν λιγότερα από επτά νέα σχέδια, διαστάσεων από 19 έως 21 ιντσών, ανάλογα με την έκδοση που θα επιλεγεί.
 
Μικρές είναι και οι αλλαγές στο εσωτερικό. Η επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα είναι η βασική αλλαγή, προσφέροντας πλήθος απτικών μπουτόν που αντικαθιστούν τους παραδοσιακούς διακόπτες. Μία οθόνη αφής 10,9 ιντσών δεσπόζει στο κέντρο, ενώ φυσικά διατίθεται μία σειρά συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας.
 
Οι παραδόσεις της ανανεωμένης Porsche Macan θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη από τον ερχόμενο Οκτώβριο.
 

Πηγή: autotriti.gr

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε