Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Citroen C5 Aircross
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Citroen C5 Aircross

Διαβάστηκε από 18941 αναγνώστες - 12/1/2022

H Citroen προχώρησε στην ανανέωση του C5 Aircross, δίνοντας στο γαλλικό SUV νέα φωτιστικά σώματα καθώς και ένα πιο σύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Ήρθε η στιγμή για το C5 Aircross να λάβει το απαραίτητο facelift, με την Citroen να προχωρά στα αποκαλυπτήρια του φρεσκαρισμένου SUV, που με μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές κατάφερε να αλλάξει την συνολική εικόνα του, συνεχίζοντας με νέα εφόδια την καριέρα του. 

Νέα φωτιστικά σώματα και λογότυπο 

Ο καθένας μπορεί να καταλάβει τις αλλαγές που διαθέτει το ανανεωμένο C5 Aircross, το οποίο υιοθετεί μια μικρότερη και πιο μοντέρνα μάσκα, που χαρακτηρίζεται από τις φωτιζόμενες ράβδους που μοιάζουν με λωρίδες LED από μακριά καταλήγοντας σε νέους προβολείς. Επιπλέον, παρατηρούμε το ανανεωμένο λογότυπο της Citroen, όπως και τα διαχωρισμένα LED φώτα ημέρας. Την μπροστινή όψη ολοκληρώνει ένας πιο σπορ μπροστινός προφυλακτήρας με μεγαλύτερες εισόδους αέρα, ενώ νέα είναι και η σχεδίαση στα φώτα ομίχλης. Οι πρόσθετες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν τους γυαλιστερούς μαύρους καθρέφτες και τις νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι αρκετά πιο ήπιες και επικεντρώνονται στα νέα πίσω φώτα. 

Καινούργιο infotainment με 10άρα οθόνη 

Στο εσωτερικό του συναντάμε επιρροές από την καμπίνα του C5 X. Η πιο σημαντική αλλαγή είναι το νέο σύστημα infotainment, το οποίο διαθέτει ανεξάρτητη οθόνη 10 ιντσών. Το μάτι πέφτει στους πιο λεπτούς κεντρικούς αεραγωγούς και στην ανανεωμένη κεντρική κονσόλα που διαθέτει μινιμαλιστικό λεβιέ ταχυτήτων. Οδηγός και συνοδηγός κάθονται σε νέα καθίσματα Advanced Comfort, τα οποία διαθέτουν πρόσθετη επένδυση, καθώς και λειτουργίες θέρμανσης και μασάζ. Το μοντέλο καινούργιο επιλογέα για το προφίλ οδήγησης, μία δεύτερη θύρα USB καθώς και έναν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε