Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ανανεωμένη BMW Σειρά 2 Active Tourer εκτός από αισθητικές αλλαγές θα φέρει και πολλή τεχνολογία ώστε να εναρμονιστεί με την υπόλοιπη γκάμα της BMW.

Τα πίσω φώτα πιθανότατα θα είναι διαφορετικά στην έκδοση παραγωγής σε σχέση με το πρωτότυπο.

Προς ανανέωση η BMW Σειρά 2 Active Tourer

26/5/2017

Η BMW θα ανανεώσει την Σειρά 2 Active Tourer και έχουμε εικόνες από το ελαφρώς καμουφλαρισμένο πρωτότυπο που βρίσκεται σε φάση δοκιμών.

Η BMW θα προχωρήσει σε ανανέωση της Active Tourer εκδοχής της Σειρά 2 και εδώ βλέπουμε κάποιες εικόνες του υπό δοκιμή μοντέλου που στην προκειμένη περίπτωση είναι η έκδοση 225xe plug-in hybrid. Η ανανεωμένη έκδοση θα κουβαλάει πέρα από σχεδιαστικές αλλαγές, και πολλή τεχνολογία ώστε να ταιριάξει με την υπόλοιπη γκάμα της BMW.
 
Όπως μπορείτε να δείτε, το καμουφλάζ είναι όσο πιο ελαφρύ γίνεται, γεγονός που μας επιτρέπει να εντοπίσουμε όχι μόνο τους νέους προβολείς οι οποίοι έχουν ελαφρώς πιο επιθετική σχεδίαση  αλλά και ότι μάλλον τα χαρακτηριστικά «νεφρά» της BMW έχουν επανασχεδιαστεί.
 
Οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες πιθανόν να έχουν αλλάξει και αυτοί με τη σειρά τους αλλά είναι αδύνατο να πούμε κάτι με σιγουριά λόγω του καμουφλάζ αυτή τη στιγμή.
 
Όσο για τα πίσω φώτα, μάλλον θα διαθέτουν νέο μοτίβο αφού θεωρούμε αρκετά πιθανό ότι η BMW δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει το σχεδιασμό που βλέπουμε στην έκδοση παραγωγής. ¶λλες αλλαγές θα περιλαμβάνουν αναβαθμισμένο iDrive και πιθανώς μερικά νέα υλικά στο εσωτερικό, καθώς και ορισμένες νέες επιλογές χρωμάτων στο εξωτερικό.
 
Σε αυτό το σημείο, δεν γνωρίζουμε αν η BMW έχει κάνει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στον κινητήρα του 225xe, ο οποίος αποδίδει 224 ίππους, και επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 6.0 δλ. ενώ μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά ηλεκτρικά για 40χλμ.
 
Η ανανεωμένη Σειρά 2 Active Tourer της BMW αναμένεται να κάνει ντεμπούτο φέτος, Βρίσκοντας απέναντί της μοντέλα όπως η B-Class της Mercedes-Benz.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις