Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ρεκόρ πωλήσεων για την Kia το πρώτο εξάμηνο 2021

19/7/2021

Αυξημένες πάνω από 40% ήταν οι ταξινομήσεις των νέων μοντέλων της Kia για το πρώτο εξάμηνο του 2021, με την κορεατική μάρκα να σημειώνει ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η μεγαλύτερη αύξηση στις ευρωπαϊκές πωλήσεις από όλες τις δημοφιλείς μάρκες είχε την σφραγίδα της Kia, σύμφωνα με μετρήσεις του ACEA. Στο πρώτο εξάμηνο του 2021 οι Κορεάτες είδαν τις ταξινομήσεις των νέων μοντέλων τους να εκτοξεύονται, καθώς με ποσοστό 3,9% στην ευρωπαϊκή αγορά καταγράφηκε το απόλυτο ρεκόρ στα χρονικά της φίρμας. Την ίδια στιγμή , εντυπωσιακά ανοδικούς ρυθμούς σημείωσε συνολικά η Γηραιά Ήπειρος στον κλάδo των πωλήσεων, μιας και την ίδια χρονική περίοδο η αγορά αυτοκινήτων ήταν αυξημένη κατά 27,1%.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Επιστρέφοντας στα της Kia, για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της βελτίωσης αρκεί να κοιτάξει τους αριθμούς. Από τις 178.393 ταξινομήσεις το πρώτο εξάμηνο του 2020 έφτασε στις 251.236 στην ίδια περίοδο για το 2021, με την συνολική αύξηση να φτάνει στο 40,8%. «Καθώς ο κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας αρχίζει να ανακάμπτει από την πανδημία, καλωσορίζουμε και πάλι τους πελάτες. Ανανεώνοντας στις αρχές του έτους το έμβλημα της εταιρείας, έχουμε σημειώσει μεγάλη ανάπτυξη στην αγορά επιβατικών αυτοκινήτων. Πλέον, πετύχαμε το υψηλότερο μερίδιο αγοράς μας στην Ευρώπη, μια απόδειξη για τη δυναμική του νέου λογότυπο της Kia και την εμπνευσμένη γκάμα ηλεκτροκίνητων οχημάτων και αυτοκινήτων χαμηλών εκπομπών ρύπων» δήλωσε ο Τζέισον Τζόνγκ, Πρόεδρος της Kia Europe, και προσέθεσε: «Ενώ κοιτάζουμε προς το δεύτερο εξάμηνο του έτους, είμαστε σίγουροι ότι το λανσάρισμα του EV6 και του ολοκαίνουργιου Sportage θα προσελκύσει νέους πελάτες στην ενισχύοντας το μερίδιο αγοράς μας σε ολόκληρη την Ευρώπη».

Πηγή: autotriti.gr

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε