Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Renault Arkana: To Coupe SUV που σπάει το κατεστημένο
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Renault Arkana: To Coupe SUV που σπάει το κατεστημένο

Διαβάστηκε από 14562 αναγνώστες - 14/7/2022

Με 140 άλογα, «φορτωμένο» από τη βασική του έκδοση και κατανάλωση που δεν ξεφεύγει, το νέο Renault Arkana προκαλεί με τη θελκτική σχεδίαση του, που μέχρι πρότινος συναντούσαμε μόνο σε premium εταιρίες.

Renault Clio ετοιμοπαράδοτο με επιδότηση τιμής

Η γαλλική εταιρία πραγματοποιεί τη δική της «επανάσταση» και δημιούργησε ένα SUV με κουπέ σχεδίαση σε τιμή άκρως προσιτή για το μέσο καταναλωτή, που δεν ήταν διατεθειμένος να ξοδέψει μια μικρή περιουσία για αυτοκίνητο premium φίρμας. Το Renault Arkana μπορεί αυτή τη στιγμή να παίζει μπάλα μόνο του στην κατηγορία των «οικονομικών» coupe SUV, αλλά δεν υστερεί σε κανένα σημείο, με τους χώρους, την ασφάλεια και τις τεχνολογίες που φέρει να είναι εντυπωσιακά.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Coupe σχεδίαση για το Renault Arkana, με premium αέρα

Το Renault Arkana είναι ένα αυτοκίνητο που ξεχωρίζει και δεν περνάει απαρατήρητο. Η δυναμική σχεδίαση του βγάζει ένα premium αέρα, με την πίσω κεκλιμένη οροφή να είναι η αναμφισβήτητη πρωταγωνίστρια στην εμφάνιση του γαλλικού SUV. O εμπρός πρόβολος είναι αντάξιος της αισθητικής του αυτοκινήτου, με το μυώδες καπό, τα Full LED φωτιστικά σώματα με τη χαρακτηριστική υπογραφή τύπου «C», το τεράστιο σήμα της εταιρίας και τον γραμμωμένος προφυλακτήρας να δείχνουν, ότι οι σχεδιαστές του Arkana ήθελαν να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο που θα ξεχωρίζει από όποια μεριά και να το κοιτάξεις. Το έντονο νεύρο που τρέχει το προφίλ του αυτοκίνητου, σε συνδυασμό με το σχήμα των πλευρικών παραθύρων παίζουν το δικό τους σημαντικό ρόλο στη σιλουέτα του αυτοκίνητο και δένουν άψογα με την κλίση της οροφής.  Πίσω τα διαιρούμενα φωτιστικά σώματα φέρουν επίσης την υπογραφή «C», που ενώνονται μεταξύ τους με μια λωρίδα, τονίζονταν έτσι ακόμα παραπάνω το πλάτος του αυτοκινήτου. Ο SUV χαρακτήρας του Arkana  είναι πασιφανής χάρη στα περιμετρικά προστατευτικά πλαστικά, την απόσταση των 200 χιλιοστών από το έδαφος και το φαρδύ αμάξωμα. Με λίγα λόγια, το Renault Arkana καταφέρνει και μπλέκει τη δυναμική και «αθλητική» εμφάνιση, με έντονες περιπετειώδεις πινελιές.

Renault Clio ετοιμοπαράδοτο με επιδότηση τιμής