Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Roadtrip έκδοση για το Peugeot 308

22/6/2020

Μετά και την επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης έκδοσης του Peugeot 308, η Γαλλική βιομηχανία ανακοίνωσε την ειδική έκδοση Roadtrip 308. Αν στις προτεραιότητες σου είναι τα ταξίδια, τότε πρέπει σίγουρα να γνωρίσεις τις λεπτομέρειες αυτής της έκδοσης.

Η ειδική έκδοση Peugeot 308 Roadtrip, θα είναι περιορισμένης κυκλοφορίας και έχει στόχο τους ανθρώπους που αγαπούν τα ταξίδια. Δηλαδή, σχεδόν όλους μας! Η έκδοση βασίζεται στην εξοπλιστική έκδοση Allure Pack του 308 και είναι διαθέσιμο τόσο σε hatchback όσο και stationwagon.


 
Είναι εξοπισμένα με δύο κινητήρες, που είναι ιδανικοί σύντροφοι για οικονομικές διαδρομές αλλά και αξιοπιστία. Το Peugeot 308 Roadtrip μπορεί να παραγγελθεί με δύο υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες, βενζίνης ή ντίζελ. Ο 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,2 λίτρων PureTech 130 προσφέρεται είτε με εξατάχυτο κιβώτιο είτε με οκτατάχυτο αυτόματο, ενώ ίδιες ακριβώς είναι οι επιλογές και για τον 4κύλινδρο 1,5 λίτρων BlueHDi 130. Και οι δύο προσφέρουν ισχύ 130 ίππων.



Εωτερικά δεν υπάρχουν αλλαγές με την απλή έκδοση του 308, εκτός από τα λογότυπα «Roadtrip» στα φτερά, τα φιμέ πίσω τζάμια και τις ζάντες 16 ιντσών.
Στο εσωτερικό, προστέθηκε δέρμα Alcantara στα καθίσματα και πετάλ αλουμινίου. Ο εξοπλισμός του Peugeot 308 Roadtrip περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων i-Cockpit 10 ιντσών, ηλεκτρικό χειρόφρενο, 3D σύστημα πλοήγησης και ψηφιακό ραδιόφωνο DAB. Επιπλέον, είναι εφοδιασμένο με συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού όπως: προσαρμοζόμενο cruise control, Visiopark με κάμερα 180 μοιρών, αυτόματο σύστημα φρεναρίσματος με προειδοποίηση σύγκρουσης, προειδοποίηση απόκλισης λωρίδας, αυτόματη αλλαγή φώτων κ.α.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις