Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

SEAT Tarraco diesel με DSG και εμπρός κίνηση

Διαβάστηκε από 12122 αναγνώστες - 7/9/2020

Με κάθε επισημότητα παρουσίασε η SEAT την έκδοση του Tarraco με κίνηση στους εμπρός τροχούς και diesel κινητήρα. Δείτε τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης.

Εμπλούτισε την γκάμα με τις διαθέσιμες εκδόσεις του Tarraco η SEAT, αφού πλέον είναι διαθέσιμο και με εμπρός κίνηση αλλά και με diesel κινητήρα. Μέχρι και σήμερα το Tarraco με τον 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα, μπορούσε κανείς να το αγοράσει είτε με κίνηση στους μπροστά τροχούς και χειροκίνητο εξατάχυτο κιβώτιο, είτε με επτατάχυτο DSG και τετρακίνηση.

Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη με τον ίδιο κινητήρα αλλά, θα έχει κίνηση στον εμπρός άξονα, 150 ίππους και 360 Nm ροπής, και αυτόματο κιβώτιο DSG διπλού συμπλέκτη και 7 σχέσεων. Η νέα έκδοση του SEAT Tarraco καταναλώνει 5,4-6,0 λίτρα/100 χιλιόμετρα, ενώ οι εκπομπές ρύπων φτάνουν τα 140-157γρμ./χλμ.
 
Πληροφορίες αναφέρουν πως η SEAT θα λανσάρει σύντομα και μια plu-in hybrid εκδοχή του Tarraco, με τον βενζινοκινητήρα TSI 1,4 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, με την συνδυαστική ισχύ να ορίζεται στους 245 ίππους και τα 400 Nm ροπής, και αυτονομία 50 χιλιομέτρων.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις