Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Έτσι θα είναι το νέο Jeep Grand Cherokee 4xe Plug in

12/7/2021

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Jeep Grand Cherokee 4xe 2022 είναι γεγονός, με την μάρκα του Ομίλου Stellantis να αποκαλύπτει το Plug-in hybrid μοντέλο της.

Ακολουθώντας την γενική στρατηγική του Group Stellantis η Jeep κινείται ακόμη πιο επιθετικά προς ένα «εξηλεκτρισμένο μέλλον». Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η κατασκευή του νέου Jeep Grand Cherokee 4xe, του νέου Plug-in hybrid μοντέλου το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Ήδη έχουν προηγηθεί παρόμοιες εκδόσεις σε άλλα μοντέλα της Jeep με την χαρακτηριστική κατάληξη 4xe την οποία συναντάμε στα Renegade, Compass και Wrangler.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Παράλληλα με τις εξηλεκτρισμένες εκδόσεις η Jeep σκοπεύει να διευρύνει την γκάμα της με τουλάχιστον ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο σε κάθε SUV κατηγορία ως το 2025, συμπεριλαμβάνοντας στον γενικό της σχεδιασμό και το Wagoneer. Τους προηγούμενους μήνες, αλλωστε, είχαμε δει concept και πρωτότυπα μοντέλα όπως το Jeep Wrangler all-electric BEV concept. Επιπλέον, η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε πως σκοπεύει να εγκαταστήσει δικούς της σταθμούς φόρτισης τροφοδοτούμενες από ηλιακή ενέργεια. Δυστυχώς το πλάνο αφορά μόνο διάσημες off-raod διαδρομές σε πολιτείες των ΗΠΑ.
 
Σχετικά, με το Plug-in hybrid Jeep Grand Cherokee 4xe δεν γνωρίζουμε ακριβείς πληροφορίες και λεπτομέρειες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Τα πάντα θα αποκαλυφθούν επισήμως στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, στα τέλη Αυγούστου, όπου θα παρουσιαστεί το σύνολο της γκάμας του νέου μοντέλου.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε