Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Skoda ξεκίνησε την παραγωγή του νέου Karoq στο κύριο εργοστάσιό της, στο Μλάντα Μπόλεσλαβ της Τσεχίας, με το compact SUV να γίνεται έτσι το πρώτο μοντέλο της φίρμας που κατασκευάζεται σε δύο μονάδες.

Κάθε ημέρα θα μπορούν να βγαίνουν από τις γραμμές παραγωγής έως και 320 αντίτυπα του Karoq. Η Skoda επένδυσε περίπου 16,6 εκ. ευρώ στη γραμμή παραγωγής του μοντέλου στο Μλάντα Μπόλεσλαβ.

Ξεκίνησε η παραγωγή του Skoda Karoq στο Μλάντα Μπόλεσλαβ

12/1/2018

Το νέο Karoq γίνεται το πρώτο μοντέλο της Skoda που κατασκευάζεται σε δύο εργοστάσια, καθώς λόγω υψηλής ζήτησης μπήκε στο «παιχνίδι» και η κύρια μονάδα στο Μλάντα Μπόλεσλαβ της Τσεχίας.

Με την αλλαγή της χρονιάς η Skoda ξεκίνησε την παραγωγή του νέου Karoq στο κύριο εργοστάσιό της, στο Μλάντα Μπόλεσλαβ της Τσεχίας, η οποία γίνεται η 2η μονάδα μετά από αυτή του Kvasiny, που εμπλέκεται με το νέο compact SUV. Η εταιρεία πλέον φτιάχνει στο Μλάντα Μπόλεσλαβ τέσσερα μοντέλα της, καθώς εκεί κατασκευάζονται και τα Fabia, Rapid και Octavia.
 
Κάθε ημέρα θα μπορούν να βγαίνουν από τις γραμμές παραγωγής έως και 320 αντίτυπα του Karoq. Το πρώτο από αυτά ολοκληρώθηκε λίγες ημέρες πριν. Υπενθυμίζουμε πως η μονάδα του Kvasiny ξεκίνησε την κατασκευή του νέου compact SUV στα τέλη του περασμένου Ιούλη. Το εμπορικό λανσάρισμα του Karoq πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2017.
 
Πέρσι, σχεδόν 547.000 οχήματα της Skoda βγήκαν από το εργοστάσιο, ενώ η τσέχικη εταιρεία επένδυσε περίπου 16,6 εκ. ευρώ στη γραμμή παραγωγής του Karoq στο Μλάντα Μπόλεσλαβ. Το νέο Karoq γίνεται έτσι το πρώτο μοντέλο της Skoda που κατασκευάζεται σε δύο εργοστάσια.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις