Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Skoda Fabia Monte Carlo και σε video

8/2/2022

Στα social media δημοσίευσε πρόσφατα η Skoda ένα νέο video που προαναγγέλλει τον ερχομό της Fabia Monte Carlo στις 15 Φεβρουαρίου.

Ένα video δημοσιεύθηκε πριν μερικές ώρες, στο οποίο παρουσιάζεται η ιστορική και αγωνιστική κληρονομιά που φέρνει μαζί της η έκδοση Monte Carlo της Fabia. Η εν λόγο έκδοση θα παρουσιαστεί και επίσημα στις 15 Φεβρουαρίου, ενώ αναμένεται να τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας του μοντέλου που διατίθεται ήδη στην Ελλάδα.  

Μαύρη οροφή και σπορ εμφάνιση 

Όπως είδαμε από τα σκίτσα της Fabia Monte Carlo που είχαν δημοσιευθεί πριν λίγες μέρες, χαρακτηρίζεται από το δίχρωμο εξωτερικό, συνδυάζοντας το έντονο κόκκινο αμάξωμα με μία μαύρη οροφή. Στο χρώμα της οροφής είναι βαμμένα και τα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών, όπως επίσης η μάσκα και η μπροστινή κολόνα, δίνοντας μία διαφορετική και ενδιαφέρουσα νότα στην συνολική εμφάνιση. Επιπλέον, τα φωτιστικά σώματα του μοντέλου είναι σκουρόχρωμα και συνδυάζονται όμορφα με τις υπόλοιπες σκούρες λεπτομέρειες. 

Έως και 150 άλογα 

Η συγκεκριμένη έκδοση - φόρος τιμής στις αγωνιστικές επιτυχίες της Skoda, δεν πρόκειται να έχει κάποιο καινούριο κινητήρα κάτω από το καπό. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, η Monte Carlo έκδοση θα διατίθεται με τον τρικύλινδρο 1,0 TSI ενώ είναι αρκετές οι πιθανότητες να δούμε και  τον 1,5 TSI των 150 ίππων

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Υπομονή μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου! 
Παίρνουμε μία γεύση από Monte Carlo από το video της Skoda. 
Mαύρη οροφή και σπορ εμφάνιση. 
Με κινητήρες TSI, 1.0 ή 1.5 λτ, έως και 150 άλογα. 
Δεν θα ήθελες να δει μία πιο ισχυρή έκδοση με περισσότερα άλογα; 

 

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε